Tečaji

TEČAJ MADEROTERAPIJE – PERFECT MADERO AKADEMIJA

maderoterapija po perfectbody metodi

maderoterapija po perfectbody metodi

KAJ JE MADEROTERAPIJA PO PERFECTBODY METODI?

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata.  Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata. Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija po perfectbody metodi je sistem, celota različnega znanja in tehnik, kateri je cilj doseči rezultat – popolno telo in spremeniti temeljni občutek v telesu ter posredovati znanje, da se dosežen rezultat tudi ohrani.

Skozi leta delovanja kot eden vodilnih centrov Perfect Body na področju preoblikovanja telesa, smo ustanovili PERFECT MADERO AKADEMIJO, ki ponuja več različnih možnosti za pridobitev znanja o maderoterapiji po perfectbody metodi, od kratkih delavnic za samomasažo in maderoterapijo, enodnevnih tečajev, usposabljanja za perfect maderoterapevtko do izobraževanja za madero coache.

Ponujamo ti izobraževanje maderoterapije v živo na lokacijah po Sloveniji ali v tujini ter online preko spletne akademije.

Delavnica za maderoterapijo za domačo uporabo:

Video tečaj samomasaže s pomočjo maderoterapije, kjer lahko osvojiš znanje kako si lahko sama, v udobju doma preoblikuješ telo. 

Cena: 49,90 eur

Trajanje: spletni tečaj, 8 modulov, skupaj cca 150 min

BONUS: podpora v zaprti FB skupini

Več o tem najdeš tukaj: https://shop.maderoterapija.si/sl_SI/izdelek/set-lesenih-pripomockov-in-video-samomasaza-maderoterapija/

Enodnevni tečaji za profesionalno ukvarjanje z maderoterapijo:

Ponujamo ti 3 različne certificirane enodnevne tečaje za profesionalno ukvarjanje z maderoterapijo:

  • Klasična maderoterapija,
  • Brazilska vakum maderoterapija,
  • Pomlajevanje obraza

Cena: 400 eur (tečaj, set lesenih pripomočkov, priročnik, certifikat)

Trajanje: 4 – 6 ur praktičnega dela + 2 uri teorija (video)

BONUS: dostop do spletne akademije z videom posnetkom celotnega tečaja, popust pri nakupu pripomočkov za maderoterapijo

Več o tem najdeš tukaj:

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/tecaj-maderoterapije-za-preoblikovanje-telesa/

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/brazilska-madero/

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/tecaj-maderoterapije-za-pomlajevanje-obraza/

Usposabljanje za perfect maderoterapevtko:

Posebno usposabljanje za perfect maderoterapevtko, ki nudi izvajanje maderoterapije – ki je kombinacija klasične, brazilske maderoterapije in perfectbody metode, za popolnoma preoblikovano telo.

  • Perfectmadero, 3 v 1, kombinacija za preoblikovanje telesa

Cena: akcijska cena 700 eur (redna 888 eur) (ONLINE tečaj v živo, 3 x tečaj, 3 x set lesenih pripomočkov, skupaj 9 kom, priročnik, certifikat, dostop do spletne akademije za maderoterapijo

Trajanje: 24 ur praktičnega izobraževanja, spletno izobraževanje, skupaj 6 mesečno  usposabljanje za poklic perfect maderoterapevtka

BONUS: dostop do spletne akademije z videom posnetkom vseh tečajev za preoblikovanje telesa, spletno izobraževanje o prehranjevanju, izvajanje prakse v centru za maderoterapije v Mariboru, brezplačna testna maderoterapija, stalni popust pri nakupu pripomočkov za maderoterapijo, promocija na socialnih omrežjih

Možnost plačila na obroke.

Več o tem najdeš tukaj:

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/individualni-tecaj-maderoterapije/

Usposabljanje za madero coacha:

Po usposabljanju za madero coacha pridobiš licenco za opravljanje tečajev maderoterapije po perfectbody metodi v Sloveniji in tujini ter nabavo pripomočkov po nabavnih cenah. Pogoj za vpis na usposabljanje je opravljen tečaj maderoterapije in prakične izkušnje pri preoblikovanju telesa.

Cena: 1.490,00 eur

Trajanje: 40 ur praktičnega dela, spletno izobraževanje, skupaj 3 mesečno usposabljanje

BONUS: vse ugodnosti ostalih tečajev in usposabljanja
Možnost plačila na obroke.

Več o tem najdeš tukaj:
http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/1752-2/

TERMINI ZA TEČAJE MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI:

POGLED DATUME NA KONCU STRANI – PRIJAVA

MOŽNI INDIVIDUALNI TEČAJI MADEROTERAPIJE – po dogovoru


Prijaviš se lahko tako, da izpolniš prijavnico na dnu te strani ali nam pošlješ mail na info@maderoterapija.si.

Pridobitev certifikata in možnost zaposlitve

Certifikat, ki ga prejme tečajnica po uspešno zaključenem tečaju maderoterapije, omogoča odprtje lastne madero prakse, kot je to običajno v Evropi ali zaposlitev v estetskih centrih, zdraviliščih, masažnih in kozmetičnih salonih, centrih za fitnes, itd. Za opravljanje dejavnosti maderoterapije je potrebno pri postopku registracije podjetja izbrati šifro dejavnosti iz Standardne klasifikacije dejavnosti 2008 – 96. 040 Dejavnosti za nego telesa.

Maderoterapija po perfectbody metodi je uveljavljena metoda v Sloveniji v številnih kozmetičnih, lepotnih in estetskih centrih kot tudi v najboljših hotelih in wellnesih.

Maderoterapijo po perfectbody metodi smo uvedli tudi v srednje in višje šole v Mariboru, Ljubljani in Novem mestu.

 

perfect tečajnice maderoterapije

perfect tečajnice maderoterapije

rezultati maderoterapije

rezultati maderoterapije

Maderoterapija po Perfect Body metodi stranko pripelje do popolnih rezultatov, terapevtki pa da samozavest že pri prvem dnevu izvajanja terapije.

V znanju, ki ga predamo terapevtkam so združena vsa znanja in praksa, ki smo jih pridobili skozi leta delovanja v centru Perfect Body.

Tako v najkrajšem času osvojiš vse potrebno, da dosežeš vrhunske rezultate. Nudimo ti popolno podporo.

TEČAJI MADEROTERAPIJE

Postani certificirana maderoterapevtka, nauči se posebne masaže z lesenimi pripomočki – maderoterapije za preoblikovanje telesa, ki navdušuje ženske po vsem svetu, saj so rezultati vidni takoj. Tečaji maderoterapije po perfectbody metodi se izvajajo po vsem svetu. Vsaka tečajnica, ki se udeleži tečaja maderoterapije, dobi eno letni dostop do naših spletnih tečajev maderoterapije. Naši spletni tečaji so zasnovani tako, da tečajnici pomagajo pri napredovanju njihovih sposobnosti, znanja in spretnosti maderoterapije. Tečajnice so lahko v stalnem stiku z našimi madero coachinjami, ki pomagajo doseči najboljše možne rezultate in maksimalno zadovoljstvo strank.

NA TEČAJU KLASIČNE MADEROTERAPIJE PREJMEŠ:

  1. Komplet lesenih pripomočkov za maderoterapijo, ki so ročno izdelani v Sloveniji, s FSC certifikatom in 1. Letno garancijo
  2. teoretično in praktično znanje maderoterapije,
  3. priročnik,
  4. certifikat, ki je veljaven znotraj cele EU,
  5. dostop do spletne akademije z videom posnetkom celotnega tečaja,
  6. vse naše praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa in vso podporo pri izvajanju maderoterapije.

STROKOVNO ZNANJE:

Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.


ONLINE MADERO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.


UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.


SKUPINA DO 3 TEČAJNICE

Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno # tečajnice (in 3 modele). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.


OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU

Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem madero centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 6. mesecev po tečaju.


BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA

Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectmadero centru v Mariboru.


NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritvev živo, po telefonu ali po mailu.


PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.


STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO

Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi) za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.


PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama ne razbija glave zakaj pri določenih strankah ni rezultata, čeprav se maksimalno trudijo. Želimo, da se učiš na naših napakah, ne na svojih in zato dosegaš najhitrejše rezultate.


Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Prijaviš se lahko tako, da izpolniš prijavnico na dnu strani  ali nam pošlješ mail na info@maderoterapija.si.

rfdf

Team perfect madero coachev

Perfect madero team sestavlja skupina strokovnjakov, vsak je specialist na svojem področju. Tako skupaj sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate pri maderoterapiji ter z veseljem predajamo to znanje naprej.

Strokovnost in izpopolnjevanje sta naši osnovni vrednoti, zato sledimo najnovejšim raziskavam in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa in pomlajevanje obraza.

Perfect madero team

Perfect madero team

Matej Zmazek, usposabljanje za perfectmadero, izobraževanje za madero coach, klasična maderoterapija in brazilska maderoterapija po perfectbody metodi

Zdenka Bučar Zakojč, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Barbara Stopar, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Živa Kosi, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Eva Razgoršek, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Svetlana Sabantseva, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Iva Pajtler, klasična maderoterapija in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Sledimo in uvajamo najnovejše trende na področju oblikovanja telesa in tako sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.


MNENJA UDELEŽENK TEČAJA MADEROTERAPIJE:

KRISTINA KOCJANČIČ, KLEMEN MEDEOT, DOTIK VEČNE MLADOSTI:
“Tečaj maderoterapije po Perfect Body metodi je bil TOP! Teoretičen del poučen, razumljiv, uporaben in poln zanimivih informacij. Praktični del isto zanimiv, lepo predstavljen, sproščen.”
AIDA BLAŽEVIČ, MUZA BEAUTY STUDIO:
“Tečaj maderoterapije mi je bil zelo všeč, dobila sem potrebne informacije, ki mi prej niso bile jasne. Samo mnenje o maderoterapiji pa me je že na tečaju prepričalo in se že veselim dela s strankami.”
VANESA MESAREC, KOZMETIČNE STORITVE VANESSA:
“Najprej bi pohvalila predvsem osebje, sproščeno vzdušje in ODLIČEN ambient. Vrnem se definitivno ob prvi priliki. Kar tako naprej! HVALA.”

PRIJAVA NA TEČAJ

Prijaviš se tako, da izbereš datum in kraj tečaja in izpolniš podatke spodaj:

Več informacij na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.

Nakazilo na :

MADEROTERAPIJA D.O.O.

Ulica Štravhovih 39
2000 Maribor
SWIF/BIC koda: HDELSI22
TRR: SI56 6100 0001 0320 177
Namen: MESTO in DATUM tečaja! (pomembno zaradi rezervacije mesta na tečaju)
Sklic: SI 00 2020 – 100

Mestu na tečaju je rezervirano po plačilu prijavnine.

splošni pogoji