Tečaji

TEČAJ MADEROTERAPIJE

Skozi leta delovanja kot eden vodilnih centrov Perfect Body na področju preoblikovanja telesa smo razvili več različnih možnosti za pridobitev znanja o maderoterapiji, od kratkih delavnic za samomasažo in maderoterapijo, enodnevnih tečajev do izobraževanja za madero terapevtko.

 

TERMINI TEČAJEV MADEROTERAPIJE

TERMINI ZA TEČAJE MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI:

 

SKUPINSKI TEČAJI MADEROTERAPIJE:

26.9.KOPER – perfectmadero kombinacija (klasična, brazilska in perfectbody metoda) 

27.9. MARIBOR – perfectmadero kombinacija (klasična, brazilska in perfectbody metoda)

OKTOBER

3.10. MARIBOR – klasična maderoterapija telo

4.10. MARIBOR – brazilska madero telo

4.10. MARIBOR – obraz maderoterapija

11.10. MARIBOR – perfectmadero kombinacija (klasična, brazilska in perfectbody metoda)

24.10. MARIBOR – klasična maderoterapija telo

25.10. MARIBOR – brazilska madero telo

25.10. MARIBOR – obraz maderoterapija

NOVEMBER

8.11. MARIBOR -perfectmadero kombinacija (klasična, brazilska in perfectbody metoda)

14.11. MARIBOR – klasična maderoterapija telo

15.11. MARIBOR – brazilska madero telo

15.11. MARIBOR – obraz maderoterapija

28.11. MARIBOR – klasična maderoterapija telo

29.11. MARIBOR – brazilska madero telo

29.11. MARIBOR – obraz maderoterapija

DECEMBER

6.12. MARIBOR -perfectmadero kombinacija (klasična, brazilska in perfectbody metoda)

 


Prijaviš se lahko tako, da izpolniš prijavnico na dnu te strani ali nam pošlješ mail na info@maderoterapija.si.

 

Naši tečaji maderoterapije so namenjeni osebam, ki se bodo poklicno ukvarjale z maderoterapijo in so razdeljeni na:

VRSTE TEČAJA MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI

 1. Maderoterapija za preoblikovanje telesa:
  TEČAJ KLASIČNE MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI
  TEČAJ BRAZILSKE MADERO PO PERFECTBODY METODI
 2. Maderoterapija za pomlajevanje obraza
 3. Usposabljanje za madero coacha

Naši tečaji maderoterapije so v celoti strukturirani tako, da osvojiš ne samo tehnike maderoterapije, ampak tudi ostala znanja, ki jih potrebuješ za uspešno izvedbo in odlične rezultate. Po tečaju maderoterapije prejmeš certifikat in si lahko odpreš svoj maderocenter ali najdeš zaposlitev v salonih, kjer nudijo preoblikanje telesa. Več o tem najdeš tukaj: http://www.maderoterapija.si/2018/11/21/pogoji-za-opravljanje-maderoterapije/

 

Za vse ostale ženske nudimo tečaj samomasaže s pomočjo maderoterapije, kjer lahko osvojiš znanje kako si lahko sama, v udobju doma preoblikuješ telo. Več o tem najdeš tukaj: https://shop.maderoterapija.si/sl_SI/izdelek/set-lesenih-pripomockov-in-video-samomasaza-maderoterapija/

Kaj je tečaj maderoterapije za preoblikovanje telesa po perfectbody metodi?

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata. Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija po perfectbody metodi je sistem, celota različnega znanja in tehnik, kateri je cilj doseči rezultat – popolno telo in spremeniti temeljni občutek v telesu ter posredovati znanje, da se dosežen rezultat tudi ohrani.

V čem se maderoterapija po perfectbody metodi razlikuje od ostalih?

1. SPECIALISTI ZA PREOBLIKOVANJE TELESA
PERFECT BODY – ker je preoblikovanje telesa naše poslanstvo in ne trenutna modna muha. Teče že 11. leto odkar se ukvarjamo z preoblikovanjem telesa – smo specializirani samo za to. V tem času smo spoznali vse metode za preoblikovanje telesa, vse diete, načine prehranjevanja, vse vadbe, kako um vpliva na telo, kako geni – epigenetika, kako trauma vpliva na telo. Vso znanje smo združili v perfectbody metodo in s pomočjo maderoterapije po perfectbody metodi dosegamo hitre, popolne rezultate.

2. SPLETNA AKADEMIJA
Spletna akademija z vsemi video posnetki teorije, prakse, pogostih vprašanj, ti omogoča da lahko znanje o maderoterapiji osvojiš v celoti. Do video vsebin lahko dostopaš kjerkoli in kdajkoli ob internetni povezavi.

3. TAKOJŠNJI – POPOLNI REZULTATI
Ker obstajajo različne problematike na telesu (odvečna maščoba, celulit, slab tonus kože, strije,…) uporabljamo različne valjčke in tehnike, s pomočjo katerih dosežemo vso problematiko in maderoterapijo prilagodimo vsaki stranki. Zaradi tega dosegamo vrhunske rezultati.

4. HITRA IN POPOLNA TRANSFORMACIJA
Ker na preoblikovanje telesa gledamo celostno – popolno in vodimo stranko skozi celotni proces transformacije telesa in duha. Stranke dosežejo rezultat hitreje, če razumejo zakaj in kako.

V čem se naši tečaji maderoterapije razlikujejo od ostalih?

Kakšne so razlike med tečaji in kaj ponujamo zraven pridobljenega znanja o pravilnem izvajanju maderoterapije.

STROKOVNO ZNANJE:

Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. Brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.

ONLINE MADERO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

SKUPINA DO 2 TEČAJNICI

Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na  skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno 2 tečajnice (in 2 modela). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.

BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE

Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta, da obnoviš znanje in osvojiš novosti.

OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU

Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem perfectbody centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 3. mesece po tečaju.

BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA

Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectbody madero centru v Mariboru.

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

IZVAJANJE TEČAJEV MADEROTERAPIJE V 4 MESTIH

Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu ter individualno na vaši lokaciji (individualen tečaj).

STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO

Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi)  za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.

PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže popolni razultat že po nekaj maderoterapijah.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

PERFECT MADERO TERAPEVTKA

Dopolni svojo ponudbo z najnovejšo tehniko posebne masaže – maderoterapijo po Perfect Body metodi in postani Perfect madero terapevtka. Tečaj maderoterapije za odpravo celulita, preoblikovanje telesa in pomlajevanje obraza je namenjen vsem, ki želite popoln rezultat za svoje stranke. Naši tečaji maderoterapije so v celoti strukturirani tako, da udeleženci usvojite ne samo tehnike maderoterapije, ampak tudi ostala znanja, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo in odlične rezultate.

perfect tečajnice maderoterapije

perfect tečajnice maderoterapije

rezultati maderoterapije

rezultati maderoterapije

Maderoterapija po Perfect Body metodi stranko pripelje do popolnih rezultatov, terapevtki pa da samozavest že pri prvem dnevu izvajanja terapije.

V znanju, ki ga predamo terapevtkam so združena vsa znanja in praksa, ki smo jih pridobili skozi leta delovanja v centru Perfect Body.

Tako v najkrajšem času osvojiš vse potrebno, da dosežeš vrhunske rezultate.

Ponujamo ti več različnih tečajev za maderoterapijo:

BRAZILSKA MADERO PO PERFECTBODY METODI

Predstavljamo novost – brazilsko madero po perfectbody metodi z posebnimi lesenimi skodelicami, ki je 6 x bolj učinkovita od navadne maderoterapije

Pri brazilski madero po perfectbody metodi uporabljamo poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši in bolj perfect.

Vrhunski rezultati že po prvi brazilski madero po perfectbody metodi.

ZAKAJ JE BRAZILSKA MADERO BOLJ UČINKOVITA OD MADEROTERAPIJE?

 1. Bolj globinsko delovanje
  Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi.
 2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
  S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.
 3. Takojšen rezultat
  S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.
 4. Manjši obseg
  S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba.  Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.

ZATO IMAMO PO BRAZILSKI MADERO NAVERJETEN REZULTAT ŽE PO PRVI MADEROTERAPIJI.

Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:
– koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
– vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
– zmanjša se videz celulita,
– izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
– stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
– spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
– izboljša se presnova,
– pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

Ker se brazilska maderoterapija izvaja s  pomočjo vakuuma, ki ga ustvarijo skodelice, priporočamo uporabo anticelulitne kreme, saj se vse učinkovine, prodrejo globlje v podkožje.

CENA ZA TEČAJ BRAZILSKE MADERO PO PERFECTBODY METODI:

Tečaj in komplet lesenih pripomočkov za izvajanje brazilske madero (7 kom):

700,00 eur 

Prijava na tečaj – izpolni prijavnicu na dnu te strani. Če rabiš več informacij, smo ti na voljo na 031 445 802, info@maderoterapija.si.

MADEROTERAPIJA ZA PREOBLIKOVANJE TELESA

VSEBINA TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Ob prijavi na tečaj prejmeš dostop do spletne akademije za maderoterapijo, kjer lahko osvojiš teorijo, vso znanje o delovanju telesa in o perfectbody metodi.

Na tečaju maderoterapije preizkusiš teorijo v praksi, kjer ti madero coach skozi praktični prikaz na modelu pokaže posvet, pregled, slikanje.

PRAKTIČNI DEL TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Praktični del zajema izvedbo tretmaja na modelu. Tečaji maderoterapije so oblikovani tako, da se izvajajo v majhnih skupinah. Tečaje izvaja več madero trenerjev (odvisno od št. prijavljenih), zato že na intenzivnem enodnevnem tečaju maderoterapije osvojiš detajlno tehniko izvajanja. Poleg praktičnega prikaza maderoterapije tečajnice vadijo maderoterapijo dokler da jo osvojijo in so dovolj samozavestne za samostojno delo. Vsaka tečajnica se lahko brezplačno udeleži vsakega naslednjega tečaja v Mariboru, da popolnoma osvoji maderoterapijo.

 

NA TEČAJU MADEROTERAPIJE PREJMEŠ:

 1. vse naše praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa,
 2. teoretično in praktično znanje maderoterapije,
 3. izkušnje na področju marketinga,
 4. promocijski material in fotografije v uporabo,
 5. vpis salona na spletno stran maderoterapija.si in objave na družbenih omrežjih,
 6. certifikat,
 7. vso podporo pri nadaljnjih izvajanjih maderoterapije.

 

KOMPLET ZA KLASIČNO MADEROTERAPIJO vsebuje:

 1. Nazobčani valjček
 2. Konkavni valjček
 3. Valjček s kockami
 4. Lopatica za oblikovanje
 5. Mali valjček
 6. Valoviti valjček

Leseni valjčki so izdelani na ergonomičen in prijazen način, zaradi tega je izvajanje maderoterapije lažje, maderoterapija pa prinaša najboljše rezultate pri odpravi celulita.

Komplet lesenih valjčkov:

 • ročno delo
 • slovenskego poreklo
 • naravni material – bukov les
 • FSC certifikat
 • preoblikuje telo
 • odpravlja celulit
 • 1 letna garancija

Vsak leseni valjček ima FSC – Forest Stewardship Counci certifikat, ki zagotavlja, da prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne, gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih generacij.

 

CENA ZA TEČAJ MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI:

+ komplet lesenih pripomočkov za izvajanje maderoterapije (6 kom)

500,00 eur

 

Prijava na tečaj – izpolni prijavnicu na dnu te strani. Če rabiš več informacij, smo ti na voljo na 031 445 802, info@maderoterapija.si.

 

Kdo lahko opravlja storitev maderoterapije oz. kakšno izobrazbo potrebujem?

Za izvajanje maderoterapije zaenkrat ne potrebuješ nobene posebne izobrazbe. Znanje anatomije, masaže,… je vsekakor dobrodošlo ozirpoma nujno potrebno in si ga lahko pridobiš pred ali po tečaju maderoterapije. Verjamem, da vsak želi delati najboljše in mu je cilj pridobiti čim več znanja, zato priporočamo čim večjo izobraženost in prakso na tem področju.

 

MODEL za tečaj maderoterapije

Za tečaj maderoterapije potrebuješ svoj model, ki se lahko pridruži tečaju tudi na teoretičnem delu, drugače čez dve uri na praktičnem. Model ti lahko priskrbimo tudi mi (moremo vedeti nekaj dni prej). Model ne sme imeti nobenih kontraidikacij za masažo.

VIDEO POSNETEK in PROMO MATERIAL za maderoterapijo


Po tečaju maderoterapije prejmeš dostop do vseh promocijskih slik, slik prej potem, besedila za maderoterapijo, že oblikovan marketinški material (letaki, kupončki, objave za fb, Instagram) in dostop do posnetka praktičnega dela maderoterapije, da lahko lažje vadiš.

BREZPLAČNA UDELEŽBA na vseh enakih tečajih v enem letu.


Brezplačno se lahko udeležiš vsakega enakega tečaja maderoterapije v perfect madero centru v Mariboru. Potrebna je predhodna najava zaradi omejenega števila tečajnic.

Več informacij o tečaju maderoterapije na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.

KDO IZVAJA TEČAJ MADEROTRAPIJE:

Tečaj maderoterapije izvajajo madero coachi, ki so specializirani za maderoterapijo po Perfect Body metodi.

MATEJ ZMAZEK, klasična maderoterapija in BRAZILSKA perfect madero po perfectbody metodi

madero trener Matej Zmazek

madero coach Matej Zmazek

Zdenka Bučar Zakojč, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Barbara Stopar, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Živa Kosi, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Eva Razgoršek, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Svetlana Sabantseva, klasična maderoterapija, limfna drenaža s pomočjo maderoterapije in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Iva Pajtler, klasična maderoterapija in obrazna maderoterapija po perfectbody metodi

Sledimo in uvajamo najnovejše trende na področju oblikovanja telesa in tako sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.

ZAKAJ MADEROTERAPIJA PREOBLIKOVANJE TELESA PO PERFECT BODY METODI:

Tečaj maderoterapije je odlična investicija, ker je preoblikovanje telesa storitev, ki je aktualna skozi vso leto, prinaša vidne rezultate pri preoblikovanju telesa, izgubo maščobe in odpravo celulita ter zadovoljne stranke.

KJE JE VSE MADEROTERAPIJA PO PERFECTBODY METODI

Maderoterapija po perfectbody metodi je uveljavljena metoda v Sloveniji v številnih kozmetičnih, lepotnih in estetskih centrih kot tudi v najboljših hotelih in wellnesih.

 

Maderoterapijo po perfectbody metodi smo uvedli tudi v srednje in višje šole v Mariboru, Ljubljani in Novem mestu.

Srednja zdravstvena šola Maribor

Tečaj za maderoterapijo po perfectbody metodi smo izvajali tudi na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru za dijakinje 3. in 4. letnika.

Višja šola za kozmetiko Ljubljana

Tečaj maderoterapije za preoblikovanje telesa smo izvedli tudi za vse učitelje na Višji šoli za kozmetiko v Ljubljani.

Višja strokovna šola Novo mesto

Tečaj maderoterapije za telo smo izvedli tudi na Višji strokovni šoli v Novem mestu.

CENTRI:

PRIJAVE:

Na tečaj maderoterapije se lahko prijaviš tako, da izpolniš prijavnico.


MNENJA UDELEŽENK TEČAJA MADEROTERAPIJE:

KRISTINA KOCJANČIČ, KLEMEN MEDEOT, DOTIK VEČNE MLADOSTI:
“Tečaj maderoterapije po Perfect Body metodi je bil TOP! Teoretičen del poučen, razumljiv, uporaben in poln zanimivih informacij. Praktični del isto zanimiv, lepo predstavljen, sproščen.”
ZDENKA BUČAR, MASAŽE BOGASTVO ZDRAVJA:
“Zelo sem zadovoljna s tečajem maderoterapije. Odlično in zelo razumljivo podana teorija. Praktični del vrhunski, če je bilo potrebno večkrat pokazano in brez problemov ponovljeno. Res vrhunski predavatelji. Za vse pridobljeno znanje se od srca zahvaljujem. Pa še na razpolago so vedno za dodatna vprašanja.”
AIDA BLAŽEVIČ, MUZA BEAUTY STUDIO:
“Tečaj maderoterapije mi je bil zelo všeč, dobila sem potrebne informacije, ki mi prej niso bile jasne. Samo mnenje o maderoterapiji pa me je že na tečaju prepričalo in se že veselim dela s strankami.”
VANESA MESAREC, KOZMETIČNE STORITVE VANESSA:
“Najprej bi pohvalila predvsem osebje, sproščeno vzdušje in ODLIČEN ambient. Vrnem se definitivno ob prvi priliki. Kar tako naprej! HVALA.”
TJAŠA KAVAŠ:
“Vse profesionalno in super.”

PRIJAVA NA TEČAJ

Preveri termine in kraj tečaja za maderoterapijo:

MADERO EKIPA

Danes perfect madero team sestavlja skupina strokovnjakov, vsak je specialist na svojem področju. Tako skupaj sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate pri maderoterapiji ter z veseljem predajamo to znanje naprej.

Strokovnost in izpopolnjevanje sta naši osnovni vrednoti, zato sledimo najnovejšim raziskavam in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa in pomlajevanje obraza.

Brazilska madero po perfectbody metodi:
Matej Zmazek, Matej Zmazek, perfect madero ekspert
V Mariboru tečaj maderoterapije izvajajo:
Matej Zmazek, perfect madero ekspert
Živa Kosi, perfect madero coach
V Ljubljani tečaj maderoterapije izvaja:
Zdenka Bučar Zakojč, perfect madero coach
V Novem mestu tečaj maderoterapije izvaja:
Barbara Stopar, perfect madero coach
V Celju tečaj maderoterapije izvaja:
Iva, perfect madero coach
Individualne tečaje izvajata:
Maja Mrevlje, perfectbody ekspert
Matej Zmazek, perfect madero coach

Več informacij na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.

Nakazilo na :

MADEROTERAPIJA D.O.O.

Ulica Štravhovih 39
2000 Maribor
SWIF/BIC koda: HDELSI22
TRR: SI56 6100 0001 0320 177
Namen: MESTO in DATUM tečaja! (pomembno zaradi rezervacije mesta na tečaju)
Sklic: SI 00 2020 – 00

Mestu na tečaju je rezervirano po plačilu prijavnine.

splošni pogoji