Tečaj brazilska vakum maderoterapija

Tečaj brazilske vakum maderoterapije po perfectbody metodi

Postani certificirana maderoterapevtka, nauči se najbolj učinkovite anticelulitne tehnike – brazilske vakum maderoterapije po perfectbody metodi s posebnimi lesenimi skodelicami, ki ustvari viden rezultat že po prvi terapiji.

Brazilska vakum maderoterapija po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi.

S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar ter sproščanje maščobe iz celice.
S pomočjo brazilske vakum maderoterapije izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo, pospeši se razstruljanje, zato je rezultat brazilske vakum maderoterapije viden takoj.

NA TEČAJU BRAZILSKE VAKUM MADEROTERAPIJE PREJMEŠ:

Komplet lesenih pripomočkov za brazilsko maderoterapijo po perfectbody metodi

Komplet lesenih pripomočkov za brazilsko maderoterapijo po perfectbody metodi

 1. Komplet 7 lesenih pripomočkov za maderoterapijo, ki so ročno izdelani v Sloveniji, s FSC certifikatom in 1. Letno garancijo
 2. teoretično in praktično znanje maderoterapije,
 3. priročnik,
 4. certifikat, ki je veljaven znotraj cele EU,
 5. dostop do spletne akademije z videom posnetkom celotnega tečaja,
 6. vse naše praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa in vso podporo pri izvajanju maderoterapije.

Cena: 500 eur (tečaj, set lesenih pripomočkov, priročnik, certifikat, video posnetek)

Trajanje: 4 – 6 ur praktičnega dela + 2 uri teorija (video)

BONUS: popust pri nakupu pripomočkov za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si

PRIJAVA:

Na tečaj maderoterapije se lahko prijaviš tako, da izpolniš prijavnico na dnu strani na linku: http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/  ali nam pišeš na info@maderoterapija.si ali nas pokličeš na 031 445 802.

Zaradi trenutnih razmer, smo omejili število tečajnic na maksimalno tri tečajnice, zato se je potrebno čimprej prijaviti in plačati prijavnino (30 %), saj je le tako zagotovljeno mesto na tečaju.

Po plačilu prijavnine pred tečajem brazilske vakum maderoterapije prejmeš dostop do teoretičnega dela tečaja, po tečaju maderoterapije pa prejmeš dostop do posnetka praktičnega dela.

MODEL za tečaj maderoterapije
Za tečaj maderoterapije potrebuješ svoj model. Model ne sme imeti nobenih kontraidikacij za masažo – maderoterapijo. Model ti lahko priskrbimo tudi mi (moremo vedeti nekaj dni prej).

Za koga je tečaj brazilske maderoterapije primeren:

 1. vsem maderoterapevtkam, ki že izvajajo maderoterapijo, saj lahko s pomočjo vakuuma dosežejo še hitrejše in boljše rezultate,
 2. vsem kozmetičarkam in maserjem, ki želijo obogatiti ponudbo, imeti konkurenčno prednost in pridobiti nove stranke za preoblikovanje telesa,
 3. posameznikom, ki želijo preizkusiti novo znanje, se zaposliti v lepotni industriji na področju preoblikovanja telesa ali odpreti svoj madero center.

Več informacij o tečaju maderoterapije na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.

Termini za tečaj brazilske madero po perfectbody metodi:

SKUPINSKI TEČAJI BRAZILSKE VAKUM MADEROTERAPIJE:

termine preveri na 031 445 802 ali na info@maderoterapija.si

PRIDOBITEV CERTIFIKATA IN MOŽNOST ZAPOSLITVE

Certifikat, ki ga prejme tečajnica po uspešno zaključenem tečaju maderoterapije, omogoča odprtje lastne madero prakse, kot je to običajno v Evropi ali zaposlitev v estetskih centrih, zdraviliščih, masažnih in kozmetičnih salonih, centrih za fitnes, itd. Za opravljanje dejavnosti maderoterapije je potrebno pri postopku registracije podjetja izbrati šifro dejavnosti iz Standardne klasifikacije dejavnosti 2008 – 96. 040 Dejavnosti za nego telesa.

certificirane maderoterapevtke po perfectbody metodi

certificirane maderoterapevtke po perfectbody metodi

Maderoterapija po perfectbody metodi je uveljavljena metoda v Sloveniji v številnih kozmetičnih, lepotnih in estetskih centrih kot tudi v najboljših hotelih in wellnesih.

Maderoterapijo po perfectbody metodi smo uvedli tudi v srednje in višje šole v Mariboru, Ljubljani in Novem mestu.

 

ZAKAJ JE BRAZILSKA MADERO BOLJ UČINKOVITA OD MADEROTERAPIJE?

 1. Bolj globinsko delovanje
  Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi. S pomočjo vakuma fascijo raztezamo fascijo, jo delamo bolj prožno, elastično in s tem omogočamo sprostitev ujetih toksinov in večjo hidriranost ter prožnost fascije. Rezultat je odprava celulita in toksinov, manjši obseg in večji tonus kože.
 2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
  S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.
 3. Takojšen rezultat
  S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.
 4. Manjši obseg
  S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba.  Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.

ZATO IMAMO PO BRAZILSKI MADERO NAVERJETEN REZULTAT ŽE PO PRVI MADEROTERAPIJI.

Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:
– koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
– vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
– zmanjša se videz celulita,
– izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
– stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
– spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
– izboljša se presnova,
– pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

Delovanje vakuma pri brazilski madero

Delovanje vakuma pri brazilski madero

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

Ker se brazilska maderoterapija izvaja s  pomočjo vakuuma, ki ga ustvarijo skodelice, priporočamo uporabo anticelulitne kreme, saj se vse učinkovine, prodrejo globlje v podkožje.

KAJ JE TEČAJ MADEROTERAPIJE ZA PREOBLIKOVANJE TELESA PO PERFECTBODY METODI?

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata. Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija po perfectbody metodi je sistem, celota različnega znanja in tehnik, kateri je cilj doseči rezultat – popolno telo in spremeniti temeljni občutek v telesu ter posredovati znanje, da se dosežen rezultat tudi ohrani.

V ČEM SE MADEROTERAPIJA PO PERFECTBODY METODI RAZLIKUJE OD OSTALIH?

1. SPECIALISTI ZA PREOBLIKOVANJE TELESA
PERFECT BODY – ker je preoblikovanje telesa naše poslanstvo in ne trenutna modna muha. Teče že 11. leto odkar se ukvarjamo z preoblikovanjem telesa – smo specializirani samo za to. V tem času smo spoznali vse metode za preoblikovanje telesa, vse diete, načine prehranjevanja, vse vadbe, kako um vpliva na telo, kako geni – epigenetika, kako trauma vpliva na telo. Vso znanje smo združili v perfectbody metodo in s pomočjo maderoterapije po perfectbody metodi dosegamo hitre, popolne rezultate.

2. SPLETNA AKADEMIJA
Spletna akademija z vsemi video posnetki teorije, prakse, pogostih vprašanj, ti omogoča da lahko znanje o maderoterapiji osvojiš v celoti. Do video vsebin lahko dostopaš kjerkoli in kdajkoli ob internetni povezavi.

3. TAKOJŠNJI – POPOLNI REZULTATI
Ker obstajajo različne problematike na telesu (odvečna maščoba, celulit, slab tonus kože, strije,…) uporabljamo različne valjčke in tehnike, s pomočjo katerih dosežemo vso problematiko in maderoterapijo prilagodimo vsaki stranki. Zaradi tega dosegamo vrhunske rezultati.

REZULTAT ENE MASAŽE.

4. HITRA IN POPOLNA TRANSFORMACIJA
Ker na preoblikovanje telesa gledamo celostno – popolno in vodimo stranko skozi celotni proces transformacije telesa in duha. Stranke dosežejo rezultat hitreje, če razumejo zakaj in kako.

V ČEM SE NAŠI TEČAJI MADEROTERAPIJE RAZLIKUJEJO OD OSTALIH?

Kakšne so razlike med tečaji in kaj ponujamo zraven pridobljenega znanja o pravilnem izvajanju maderoterapije.

STROKOVNO ZNANJE:

Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. Brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.

ONLINE MADERO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

SKUPINA DO 3 TEČAJNICI

Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na  skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno 3 tečajnice (in 3 modele). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.

BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE

Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta, da obnoviš znanje in osvojiš novosti.

OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU

Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem perfectbody centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 3. mesece po tečaju.

BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA

Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectbody madero centru v Mariboru.

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

IZVAJANJE TEČAJEV MADEROTERAPIJE V 4 MESTIH

Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu ter individualno na vaši lokaciji (individualen tečaj).

STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO

Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi)  za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.

PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže popolni razultat že po nekaj maderoterapijah.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Kdo izvaja tečaj brazilske vakum maderoterapije?

Tečaj brazilske vakum maderoterapije po perfectbody metodi izvaja Matej Zmazek. 
Madero expert Matej Zmazek

Madero expert Matej Zmazek

Madero expert, coach Matej Zmazek, je dolgoleten izkušen strokovnjak za preoblikovanje telesa na različne načine (maderoterapija, prehrana, gibanje, aparaturna tehnika). Matej je izumitelj posebne tehnike za dvig in preoblikovanje zadnjice, ki ustvari viden rezultat že po prvi maderoterapiji.

Več informacij na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.