Tečaj maderoterapije perfectmadero, 3 v 1 (usposabljanje za perfect maderoterapevtko)

Usposabljanje za perfectmadero maderoterapevtko

Posebno usposabljanje za perfect maderoterapevtko, ki nudi izvajanje maderoterapije – ki je kombinacija klasične, brazilske maderoterapije in perfectbody metode, za popolnoma preoblikovano telo.

Na usposabljanju za perfectmadero, 3 v 1 v enem dnevu* osvojiš kar tri tehnike za doseganje popolnih rezultatov – klasično maderoterapijo, brazilsko vakum maderoterapijo in perfectbody metodo in prejmeš 9 lesenih pripomočkov za izvajanje maderoterapije.

TEČAJ MADEROTERAPIJE – PERFECTMADERO, 3 v 1

Ker ti v enem dnevu predamo ogromno znanja, smo ustanovili online akademijo za maderoterapijo, kjer so video posnetki celotnega tečaja (teorije in prakse), tako da lahko osvojeno utrjuješ, hkrati pa imaš izobraževanje teorije preko spleta še v živo, kjer ti odgovotimo na vsa vprašanja, ki se pojavijo vmes.

Po treh mesecih se tečaj maderoterapije – perfectmadero ponovi, saj si takrat pripravljena nadgraditi znanje in prejeti drobne trike, ki smo jih osvoji po dolgoletnih izkušnjah. Nato spet izvajaš maderoterapijo po perfectbody metodi, se usposabljaš preko spleta.

Po pol leta izvedemo zaključni tečaj, kjer vso pridobljeno znanje zaokrožiš v popolno celoto – perfectmadero – maderoterapijo po perfectbody metodi.

*celotno izobraževanje traja 6 mesecev, v tem času lahko opraviš 3 tečaje #perfectmadero ter ztako pridobiš diplomo ali se odločiš, da je dovolj samo 1 tečaj, ostalo spremljaš na spletni akademiji

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

Po tečaju maderoterapije prejmeš certifikat za opravljen tečaj po 6. mesecih po zaključnem preizkusu pa prejmeš diplomo za perfect maderoterapevtko in lahko odpreš svoj madero center ali najdeš zaposlitev v lepotni industriji.

Maderoterapijo po perfectbody metodi poučujejo v srednjih in višjih kozmetičnih šolah po Sloveniji, najdeš jo v najboljših hotelih in spajih ter v 342 kozmetičnih salonih po Sloveniji in tujini.

Akcijska cena – 700 € (namesto 888 eur)

Cena za perfectmadero usposabljanje vsebuje:

 • SET LESENIH VALJČKOV  za klasično maderoterapijo
 • SET LESENIH SKODELIC za brazilsko maderoterapij
 • DVOJNI VALJČEK za odpravo celulita
 • 3 x po 8 ur tečaj perfectmadero v živo:

Teoretični del tečaja maderoterapije:

 • vse o maderoterapiji
 • klasična maderoterapija
 • brazilska maderoterapija
 • perfectbody metoda
 • vprašalnik
 • uvodni posvet
 • pregled
 • slikanje
 • testna maderoterapija
 • sestava paketa

Praktični del tečaja maderoterapije:

 • osnovna klasična maderoterapija
 • brazilska maderoterapija
 • perfectmadero
 • individualna maderoterapija
 • dvig zadnjice

Priročnik o maderoterapiji – klasična

Certifikat

Spletno izobraževanje

Podpora po mailu, v živo ali po telefonu

Popust za nakup pripomočkov na spletni strani  www.shop.maderoterapija.si (olje in kreme)

Vpis perfectmadero maderoterapevtke na www.maderoterapija.si

Tvoje objave na naših socialnih omrežjih pod #perfectmadero

Usposabljanje perfectmadero je posebej primerno zate, če nimaš izkušenj s preoblikovanjem telesa, saj celotni tečaj v roku pol leta ponavljaš kar 3 x v živo in v roku pol leta pridobiš samozavest in izkušnje, ki ti omogočajo uspešno delo na strankah.

Če pa že imaš izkušnje pri preoblikovanju, boš svoje znanje nadgradila in s pomočjo pristopa po perfectbody metodi povečala svoj posel, saj boš že po enodnevnem tečaju perfectmadero osvojila klasično, brazilsko maderoterapijo in perfectbody metodo. Svoje znanje pa lahko nadaljuješ še na ostalih tečajih v roku pol leta.

Zaradi trenutnih razmer, smo omejili število tečajnic na maksimalno tri tečajnice, zato se je potrebno čimprej prijaviti in plačati prijavnino, saj je le tako zagotovljeno mesto na tečaju.

Prijava na info@maderoterapija.si, 031 445 802.

STROKOVNO ZNANJE:

Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.

ONLINE MADERO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

SKUPINA DO 5 TEČAJNIC

Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno # tečajnice (in 3 modele). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.

OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU

Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem madero centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 6. mesecev po tečaju.

BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA

Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectmadero centru v Mariboru.

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritvev živo, po telefonu ali po mailu.

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO

Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi) za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.

PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama ne razbija glave zakaj pri določenih strankah ni rezultata, čeprav se maksimalno trudijo. Želimo, da se učiš na naših napakah, ne na svojih in zato dosegaš najhitrejše rezultate.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Prijava:

Prijaviš se lahko tako, da izpolniš prijavnico na dnu strani:

Prijava na tečaj

ali nam pošlješ mail na info@maderoterapija.si.

PRIDOBITEV CERTIFIKATA IN MOŽNOST ZAPOSLITVE

Certifikat, ki ga prejme tečajnica po uspešno zaključenem tečaju maderoterapije, omogoča odprtje lastne madero prakse, kot je to običajno v Evropi ali zaposlitev v estetskih centrih, zdraviliščih, masažnih in kozmetičnih salonih, centrih za fitnes, itd. Za opravljanje dejavnosti maderoterapije je potrebno pri postopku registracije podjetja izbrati šifro dejavnosti iz Standardne klasifikacije dejavnosti 2008 – 96. 040 Dejavnosti za nego telesa.

certificirane maderoterapevtke po perfectbody metodi

Maderoterapija po perfectbody metodi je uveljavljena metoda v Sloveniji v številnih kozmetičnih, lepotnih in estetskih centrih kot tudi v najboljših hotelih in wellnesih.

Maderoterapijo po perfectbody metodi smo uvedli tudi v srednje in višje šole v Mariboru, Ljubljani in Novem mestu.

klasična maderoterapija v kozmetični šoli

Več informacij o tečaju maderoterapije na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.

KDO IZVAJA USPOSABLJANJE PERFECTMADERO MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI?

PERFECT MADERO TEAM

Perfect madero team sestavlja skupina strokovnjakov, vsak je specialist na svojem področju. Tako skupaj sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate pri maderoterapiji ter z veseljem predajamo to znanje naprej.

Strokovnost in izpopolnjevanje sta naši osnovni vrednoti, zato sledimo najnovejšim raziskavam in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa in pomlajevanje obraza.

Usposabljanje perfectmadero –  maderoterapije po perfectbody metodi izvaja Matej Zmazek.

Madero expert, coach Matej Zmazek, je dolgoleten izkušen strokovnjak za preoblikovanje telesa na različne načine (maderoterapija, prehrana, gibanje, aparaturna tehnika). Matej je izumitelj posebne tehnike za dvig in preoblikovanje zadnjice, ki ustvari viden rezultat že po prvi maderoterapiji.

VEČ INFORMACIJ NA TEL. ŠTEVILKI 031 445 802 ALI NA MAIL INFO@MADEROTERAPIJA.SI.