TEČAJ ROČNE LIMFNE DRENAŽE PO METODI PB

Tečaj ročne limnfne drenaže za PREOBLIKOVANJE TELESA 

Na začetku se najprej seznanimo z osnovami krvnega in limfnega obtoka. Poglobljeno se seznanimo z celotno potjo limfe od delovanjem limfnih kapilaric pa vse do izliva v krvni obtok. Najpomembnejše je razumevanje kako delujejo limfne kapilarice, kar je še posebej pomembno pri metodi preoblikovanja telesa, ker nam je namen, da se maščobne kaplje odplavljajo čim hitreje iz telesa. Vse premalo se govori o pomembnosti prav limfnega obtoka. Da pa vemo kam peljati limfo se seznanimo tudi s tem, v katero smer teče limfa in kje je večje število bezgavk, ker delujejo tudi kot filter limfe.

 

 

 

 

 


Pri praktičnem delu se seznanimo najprej z osnovnimi gibi potem pa tretiramo posamezna področja telesa. Naučimo se postopke na vratu, trebuhu, nogah, rokah, hrbtu in obrazu. Potem pa vsak posameznik to znanje uporabi pri posameznih terapijah. Pri preoblikovanju telesa to znanje vsakodnevno uporabljamo tudi v praksi. Če se izvaja katera storitev na obrazu se izvaja RLD tudi na obrazu, kar nam pomaga pri maderoterapiji obraza npr. Pri celulitu na stegnih ob pregledu opazimo, da je težava tudi zastajanje vode, zato ponovno uporabimo RLD na tem delu za hitrejši učinek.

TEČAJ ROČNE LIMFNE DRENAŽE , ki vam ga predstavimo na našem tečaju je namenjen predvsem kozmetikom in terapevtom maserjem, ki delujejo v kozmetičnih salonih za preoblikovanje telesa.

TEČAJ je  sestavljen :

20% teoretičnega dela
80 % praktičnega dela

Cena dvodnevnega tečaja je 390 eu

VSEBINA TEČAJA PO METODI PB:

 

ZGODOVINA ROČNE LIMFNE DRENAŽE

OBTOČILA

TRANSPORT SNOVI IN NALOGE KRVI

NALOGE KRVI

KARDIOVASKULARNI SISTEM

LIMFNI SISTEM

IMUNSKI SISTEM

LIMFNI ORGANI

NASTANEK LIMFE

LIMFNI OBTOK

SMER LIMFNEGA TOKA

BEZGAVKE IN PODROČJA LIMFNIH VOZLOV

BEZGAVKE NA VRATU IN V GLAVI

BEZGAVKE POD PAZDUHO

BEZGAVKE V PRSNI IN TREBUŠNI VOTLINI

DIMELJSKE IN STEGNENIČNE BEZGAVKE

ROČNA LIMFNA DRENAŽA PO PERFECT BODY METODI

 

 

 

 

 

 

 

Predavateljiva tečaja RLD

Barbara Stopar

Barbara Stopar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijava na tečaj