Perfect Body Shape - Modeliranje Telesa

Program Perfect body shape – Oblikovanje popolne postave in brazilska limfna drenaža
Program Perfect Body Shape, ki združuje celovito razumevanje limfnega sistema, pomen fascije ter pristope k detoksikaciji telesa za dosego želenega cilja – popolne postave. Poleg teoretičnih osnov vas bom naučili tehnike modeliranja telesa skozi praktične vaje in korake, s katerimi lahko dosežete želeno postavo na učinkovit in zdrav način.

1. Osnove limfnega sistema
Limfni sistem ima ključno vlogo pri ohranjanju telesne ravnotežje in zdravja. V prvem delu tečaja bomo spoznali osnove limfnega sistema, njegovo delovanje ter pomen pri odvajanju strupenih snovi iz telesa. Razumevanje limfnega sistema nam omogoča boljše obvladovanje telesa ter ciljno delo na področjih, ki jih želimo oblikovati.
2. Limfna karta in njen pomen
Limfna karta je izjemno orodje pri analizi telesa stranke. S pomočjo natančne analize lahko določimo, katera področja telesa potrebujejo posebno pozornost in vadbo. Na tečaju boste pridobili veščine branja limfne karte ter razumevanje njenega pomena pri oblikovanju individualnega pristopa do strank.
3. Vloga fascije in brazilska limfna drenaža pri oblikovanju telesa
Fascija je elastično vezivno tkivo, ki obdaja mišice in notranje organe. Njena pravilna nega in obravnava sta ključnega pomena za doseganje boljše postave. Na tečaju bomo raziskali, kako lahko s pravilnimi vajami in tehnikami vplivamo na fascijo ter tako izboljšamo tonus in videz telesa.
4. Detoksikacija telesa in Brazilska Limfna Drenaža za izboljšanje postave
Detoksikacija telesa je ključnega pomena za odstranjevanje škodljivih snovi, ki se kopičijo v našem organizmu. Na tečaju bomo spoznali učinkovite metode detoksikacije, ki bodo podprle proces oblikovanja popolne postave in hkrati izboljšale naše splošno počutje.
5. Pregled in posvet s stranko za individualno prilagoditev programa
Vsaka stranka je edinstvena, zato je pomembno, da razumemo njene individualne potrebe in cilje. S pregledom in posvetom bomo pridobili celovit vpogled v potrebe stranke ter oblikovali program, ki bo najbolj ustrezal njenim željam in zahtevam.
6. Indikacije in kontraindikacije za izvajanje tečaja
Na tečaju bomo pridobili tudi znanje o indikacijah in kontraindikacijah za izvajanje vadbe Perfect Body Shape. To nam omogoča, da lahko odgovorno in varno delamo s strankami ter se izognemo morebitnim zapletom.
7. Kombinacija Body Shape vaj z maderoterapijo za dodatne koristi
Maderoterapija je tehnika, ki s pomočjo lesenih pripomočkov spodbuja limfni sistem ter izboljšuje videz kože in obliko telesa. Na tečaju se boste naučili, kako kombinirati BodyShape vaje s maderoterapijo za doseganje maksimalnih rezultatov.
8. Sestava individualnega paketa Perfect Body Shape za stranke
Na koncu tečaja boste sposobni sestaviti individualni paket vaj in terapij, ki bo ustrezal specifičnim potrebam vaših strank. To vam bo omogočilo, da boste lahko vsako stranko obravnavali individualno ter ji ponudili pristop, ki bo najbolj učinkovit in zadovoljil njene potrebe.
Tečaj Perfect Body Shape predstavlja celovit pristop k oblikovanju popolne postave z združevanjem teoretičnih osnov, praktičnih vaj in individualne obravnave strank. Znanje, pridobljeno na tečaju, vam bo omogočilo, da postanete strokovnjak na področju oblikovanja telesa ter pomagate svojim strankam doseči želene cilje na poti do popolne postave. Ne pozabite, da je za dosego najboljših rezultatov pomembna tudi redna vadba in zdrav življenjski slog.
body shape tečaj
Perfect Body Shape – MODELIRANJE TELESA
Teorija tečaja:
1. Osnove limfnega sistema
2. Limfna karta in njen pomen
3. Vloga fascije pri oblikovanju telesa
4. Detoksikacija telesa za izboljšanje postave
5. Pregled in posvet s stranko za individualno prilagoditev programa
6. Indikacije in kontraindikacije za izvajanje tečaja
7. Kombinacija BodyShape vaj z maderoterapijo za dodatne koristi
8. Sestava individualnega paketa Perfect Body Shape za stranke
Praktični del tečaja Perfect Body Shape – Oblikovanje Popolne Postave z Brazilsko Limfno drenažo in Modeliranjem Telesa
1. Prikažemo gibe in vaje Perfect Body Shape programa
2. Razdelitev vaj po sklopih za ciljno oblikovanje trebuha, nog, hrbta in rok
Dodatne informacije:
Na tečaju prejmete:
– Priročnik s podrobno razlago teorije in vaj
– Certifikat o uspešno opravljenem tečaju
– Dostop do video akademije za nadaljnjo podporo pri vadbi doma
Cena tečaja:
– Cena tečaja je 700 EUR
– Tečajnicam, ki so že opravile tečaj pri nas, priznamo 100 EUR popusta
prijave na tečaj:
info@maderoterapija.si
031 445 802
ali preko obrazca:
REZULTATI PO ENEM TRETMAJU PERFECT BODY SHAPE