Kozmetika Afrodita osvojila maderoterapijo

Z največjim veseljem smo izvedli tečaj maderoterapije teamu Kozmetike Afrodita in preizkusili večino njihovih izdelkov za preoblikovanje telesa in odpravo celulita.

Kozmetika Afrodita in madero coach Matej

Kozmetika Afrodita in madero coach Matej

Tečaj za maderoterapijo po perfectbody metodi

Čeprav je team Kozmetike Afrodita strokovno podkovan v teoriji pri preoblikovanju telesa in odpravi celulita, smo vseeno pričeli s teoretičnem delom in podrobno preučili kako vpliva maderoterapija na telo in kakšni so rezultati in primerne kombinacije z ostalimi proizvodi.

tečaj maderoterapije

Praktični del tečaja maderoterapije

Po teoretičnem delu sledi tečaja za maderoterapijo sledi praktične del, kjer smo uporabili različne Afroditine produkte, anticelulitno olje, drenažno kremo in ugotavljali kakšna je najboljša kombinacija.

praktični del tečaja za maderoterapijo

praktični del tečaja za maderoterapijo

Cetrifikat za maderoterapijo

Po osvojenem praktičnem delu si je Kozmetika Afrodita team zaslužil vse pohvale in prejeli so certifikat za orpavljen tečaj maderoterapije po Perfect Body metodi.

Kozmetika Afrodita profesionalni izdelki za odpravo celulita

 

Če se želiš tudi ti pridružiti perfect maderoterapiji, nas pokliči na 031 445 802, piši na info@maderoterapija.si ali preveri več informacij o tečajih na: http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/