Tečaj za maderoterapijo, WAPF - WELLNESS AKADEMIJA PEĐA FILIPOVIĆ

Tečaja maderoterapije v Termani Laško se je posebaj veselila Dražena, saj je Pedja in wellness akademijo že dolgo spremljala.

 

Tečaj za maderoterapijo je trajal dva dni in je bilo zelo dosti udeležencev. Tečaj maderoterapije je potekal tako, da si bil malo model, malo pa si se učil izvajanja gibov.

Dražena in Pedjo -v tečaj za maderoterapijo

 

 

certifikat za maderoterapijo

 

 

Pedja je pokazal, da je maderoterapija tudi super za športno masažo in s tem navdušil Mateja. Naučili smo se, da maderoterapija ni samo za odpravo celulita ampak je tudi energetska terapija.

Znanje, ki smo ga pridobili tukaj in pri ostalih madero strokovnjakih,  smo združili v perfectbody metodo maderoterapije za preoblikovanje telesa, ki vključuje vse naše dolgoletne izkušnje preoblikovanja telesa s strankami iz centra Perfect Body.

Tako je nastala maderoterapija po perfectbody metodi, kjer uporabljamo komplet 6 različnih lesenih pripomočkov, s katerimi dosežemo odpavo celulita in preoblikovanje telesa v najkrajšem času.

Naš tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je sktrukturiran tako, da najprej predamo teoretično znanje o stranki kot celoti (perfectbody metoda), ki zajema obsežno analizo stranke s pomočjo vprašalnika, posveta, pregleda in testne maderoterapije. Tako lahko pomagamo stranki, da se v svojem telesu počuti perfect.

Ker v enem dnevu tečaja predamo vso znanje in izkušnje in ker se vsakić še dodatno izobražujemo, našim tečajnicam ponujamo neomejen obisk enakega tečaja v enem letu. Ker je tečaj maderoterapije res intenziven, tečajnica prejme dostop do spletne akademije, kjer ima na voljo posnetke teorije in prakse, da lahko maderoterapijo osvoji do popolnosti. Največ vprašanj  se pojavi, ko začnemo izvajati maderoterapijo na strankah in ni pričakovanih rezultatov, zato smo vedno na voljo za vsa dodatna vprašanja.

Ob maderoterapiji za preoblikovanje telesa smo se navdušili nad maderoterapijo za pomlajevanje obraza, ki daje še hitrejše rezultate kot pri telesu (saj vem, da se to sliši nemogoče, ampak je res. 🙂 – preveri na brezplačni tesni maderoterapiji).Pri maderoterapiji obraza delujemo na celotno telo, enako kot pri relfeksoterapiji, saj na obrazu ni površinske fascije in s pomočjo maderoterapije obraza tretiramo celo telo.

Za vsa vprašanja in brezplačno testno maderoterapijo smo ti na voljo na 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si

 

Več informacij o tečajih maderoterapije po perfecbody metodi: