PRIPOROČENA CENA MADEROTERAPIJE
Veliko se vas je obrnilo na nas, z vprašanjem, kako si nastaviti ceno maderoterapije..
Na  ceno samega tretmaja vpliva ogromno dejavnikov. Pa če gremo, kar po vrsti,  je seveda na začetku znanje, ki ga je salon pridobil. 
  

ZNANJE  je glavni faktor, kaj lahko terapevt oz salon ponudi stranki. 

To pomeni, koliko truda, energija in svojega časa je posvečenega v to vedo. Zmeraj so pravili, VEČ ZNAŠ, VEČ VELJAŠ. To drži kot pribito, saj na osnovi znanja, dobi terapevt tisto energijo, ki jo ponudi stranki, da jo pripelje do popolnega rezultata.
Seveda, tukaj apeliram tudi na tečaj, ki ga terapevtka izbere. Gre za nizkocenovne tečaje, ki so zasnovani na principu kako se izvaja maderoterapija, ne pa zakaj se tako izvaja maderoterapija.
Drugo pridobivanje znanja je preko kanalov YOUTUBE, saj morda terapevtka želi to ponuditi stranki, ker je za maderoterapijo povpraševanje, sama pa se ne želi poglabljat v to vedo. 
Tako da znanje je glavni faktor, pri vrednosti storitve.

SAMOZAVEST

Samozavest, se seveda ponovno navezuje na znanje. Je pa dejstvo, da se samozavest iz tretmaja v tretma stopnjuje z zadovoljstvom strank. Samozavest terapevt v povprečju, po naših izkušnjah, dobi v roku meseca dni, ko se zave, kako zadovoljne postajajo stranke in ko so vidni prvi rezultati.

KAKOVOST STORITVE

Tukaj moramo najprej se osredotočit na našo metodo, ki temelji na brezplačnem pregledu, posvetu in testni maderoterapiji. Na osnovi teh treh dejavnikov, lahko terapevt spozna, kako telo reagira na maderoterapijo, kakšen individulen paket sestavit stranki, katero tehniko izbrat….
Če ste kadarkoli prišli na sam tretma maderoterapije in niste bili deležni začetnega pogovora s terapevtom, verjamem da je vam bila ta storitev 15 eu morda predraga. Metoda PB temelji na pregledu, posvetu, le tako se lahko določi sam potek preoblikovanja telesa z maderoterapijo.

SPREMLJANJE STRANKE

Ker je maderoterapija tehnika za preoblikovanje telesa, je seveda nujno stranki beležit rezultat. Mi stranko zmeraj slikamo na brezplačnem pregledu, posvetu in tesni maderoterapiji, saj tako lahko sami stranki prikažemo realno sliko njenega stanja. Nato jo skoz cel paket maderoterapije motiviramo k spremembam. Stranko še
 slikamo na polovici paketa, da vidimo kako se telo odziva in napreduje, ter seveda na koncu tretmaja.
Vse se beleži v kartoteki, tako imamo popolni nadzor nad napredkom.
V tem primeru lahko stranki tudi ponudimo garancijo na zadovoljstvo in v primeru nezadovoljstva vrnemo denar. 

KAKOVOST VALJČKOV

Na žalost je postala maderoterapija preveč modna muha in posledično, se je na trgu pojavilo ogromno  valčkov. Zavedati se moramo, da v salon spadajo samo lakirani valjčki, saj le te je možno dezinficirati med vsako stranko. Seveda pa je tudi občutek med samim tretmajem popolnoma drugačna.

10 MADEROTERAPIJ  150 EU

Je cena, ki je na tržišču ne bi smelo bit in je faktor vseh zgoraj napisanih dejavnikov. Vprašajte se, ali bi terapevtko masažo bolj zaupali salonu, ki jo ima za 15 EU ali salonu, ki se zaveda svoje kvalitete in jo ponuja za 80 EU? 
Naša priporočila cene maderoterapije za Slovenijo:
Matej Zmazek

Matej Zmazek