O nas

MADEROTERAPIJA – PERFECT BODY METODA

Perfect zgodba o maderoterapiji po perfectbody metodi se je začela pisati leta 2009, ko sem zaradi želje znebiti se celulita ustanovila estetski center Perfect Body.

No, v bistvu se je začela že mnogo prej, ko sem prišla v puberteto in se se začela obremenjevati zaradi svojega telesa, celulita. Poskušala sem na vse možne načine, da se ga znebim in da izgubim tisti košček odvečne maščobe (takrat sem imela cca 12 kg manj kot jih imam danes in res ne vem kje sem videla maščobo).

Probala sem vse možne diete, ki so v rumenem tisku obljubljale čudežen rezultat (takrat še ni bil internet razširjen tako kot danes), poskusila čudežne kreme, ki so se kupile v drogerijah, obiskovala kozmetične salone in probala tudi body wraping, povijanje z grelno blazino, elektrostimulacijo, prepovedane tablete,…

Pri 17. letih sem videla reklamo v časopisu in obiskala dr. ….. (z mamo, ker sem bila mladoletna), plačala posvet in dobila “strokovni” nasvet da bi mi pri moji postavi in stanju pomagala edino liposukcija. In to pri mojih takratnih 47 ali 48 kilogramih. OMG.

Hvala bogu, da je bila mama z menoj, da me je “nežno” spustila na realna tla.

Moje sanje o odpravi celulita so se nadaljevale in ob pisanju diplomske naloge, kjer sem preučila takrat različne tehnike za odpravo celulita, naredila poslovni plan in dobila idejo, da se lotim tega posla.

Nabavila sem rabljen LPG aparat za oblikovanje telesa, preuredila kletne prostore solarij centra, kjer sem delala, v studio Perfect Body.

Zaradi radovednosti sem spremljala vse novosti na področju preoblikovanja telesa in pričela raziskovati ostale kozmetične storitve. Zaradi vse večjega povpraševanja strank smo začeli uvajati dodatne storitve, nove aparate za preoblikovanje telesa, se skupaj z medicino preselili na novo lokacijo, zaposlili nove sodelavke, sledili trendom in uvajali novosti.

Ugotovili smo, da je preoblikovanje najuspešnjejše, ko spremenimo oziroma odpravimo različna prepričanja in začeli smo z izvajanjem delavnice Uspelo mi bo, kjer smo se posvetili našemu umu in z raznimi delavnicami pričeli ozaveščati, da je za spremembo telesa potrebno spremeniti tudi naš um.

Kmalu smo se preselili na novo lokacijo in dodali nekaj kaj nam je na področju preoblikovanja telesa manjkalo – telovadnico in vadbo z elektro mišično stimulacijo – napravo X Body.

Ob spremljanju novosti na področju preoblikovanja telesa v tujini, smo naleteli na zanimivost, ki jo še ni na našem tržišču na – MADEROTERAPIJO. Najprej smo na spletu preverili kaj je to, toda  najprej nas maderoterapija ni prepričala, ker sem bila še vedno zaljubljena v LPG aparat, in se je zdela res smešna metoda.

Dokler nas ni s svojim navdušenjem nad maderoterapijo prepričala stranka, ki je poznala in preizkusila vse naše metode za preoblikovanje telesa.

Kmalu smo maderoterapijo preizkusili tudi sami in se v njo zaljubili. Tako močno, da smo jo res v globino preučili, stestirali, jo malenkost spremenili, združili z vsem našim znanjem in dolgoletno prakso in naredili madero terapijo po perfect body metodi. Ker je naša osnovna vrednota strokovnost in ker sem zaljubljena v učenje, se nenehno dodatno izobražujemo, znanje pa na tečajih maderoterapije z veseljem predajamo naprej.

Maja Mrevlje, Perfect Body

Maja Mrevlje, ustanoviteljica centra Perfect Body

Maderoterapija je posebna masaža pri kateri se uporabljajo leseni pripomočki. Madera pomeni po špansko les, anticelulitna madero terapija pa izvira iz Kolumbije. Ker obstaja več vrst različnih tehnik maderoterapije, več različnih pripomočkov, smo opravili več šolanj pri različnih strokovnjakih v tujini in vso znanje ter seveda dologoletno praksno na področju preoblikovanja telesa združili v metodo MADEROTERAPIJA – perfect body metoda.

maderoterapija - perfectbody metoda

Tečaj maderoterapije izvajajo madero trenerji Maja Mrevlje, Matej Zmazek, Teja Korez in Dražena Vujić, ki so specializirani za maderoterapijo po perfect body metodi. Sledimo in uvajamo najnovejše trende na področju oblikovanja telesa in tako sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.

madero trenerji

Naši tečaji maderoterapije so strukturirani od začetka do konca tako, da ko končate usposabljanje, boste osvojili ne samo tehniko maderoterapije, ampak tudi ostale stvari, ki jih potrebujete za uspešno delo.

Za prijavo na tečaj maderoterapije izpolni prijavnico

Za več informacij pokličite na 031 445 802 ali pišite na info@maderoterapija.si.