O nas

MADEROTERAPIJA – PERFECT BODY METODA

 Začetek ‘perfect’ zgodbe o maderoterapiji po Perfect Body metodi sega v leto 2009, ko sem zaradi želje po odpravi celulita ustanovila estetski center Perfect Body.

 No, v bistvu se je vse začelo že mnogo prej, pred 25 leti, ko sem prišla v puberteto in se začela obremenjevati zaradi svojega telesa oz. celulita. Poskušala sem se ga znebiti na po vseh možnih metodah za odpravo celulita. Poskusila sem diete, tablete, čaje, nanašala čudežne kreme … Nobena stvar ni delovala tako hitro in učinkovito, kot mi je bilo obljubljeno na začetku.

 

Moje sanje o odpravi celulita so se nadaljevale tudi tekom študija, kjer sem tej temi posvetila svojo diplomsko nalogo. Preučila sem različne aparaturne tehnike za odpravo celulita in preoblikovanja telesa, naredila poslovni plan in se lotila preoblikovanja telesa. Kupila sem rabljen aparat za preoblikovanje telesa in preuredila kletne prostore solarij centra, kjer sem delala. Nastal je v studio Perfect Body.

 Spremljala sem vse novosti na področju preoblikovanja telesa in pričela raziskovati ostale kozmetične storitve. Zaradi vse večjega povpraševanja strank, smo z ekipo začeli uvajati dodatne storitve, dodajali nove aparate za preoblikovanje telesa, sledili trendom in uvajali novosti.

 Ob spremljanju novosti na področju preoblikovanja telesa v tujini, smo naleteli na zanimivost, ki je še ni na našem tržišču, na MADEROTERAPIJO.

Maja Mrevlje, Perfect Body

Maja Mrevlje, ustanoviteljica centra Perfect Body in perfectbody metode za preoblikovanje telesa

Maderoterapija je posebna anticelulitna masaža, pri kateri se uporabljajo leseni pripomočki in je najbolj učinkovita metoda za odpravo celulita.

Takoj ko sem začutila prve učinke maderoterapija na svoje telo, sem se v njo popolnoma zaljubila. Ker obstaja več vrst različnih tehnik maderoterapije in več različnih pripomočkov, smo z ekipo opravili več šolanj pri različnih strokovnjakih v tujini. Vso znanje ter seveda dolgoletno prakso na področju preoblikovanja telesa smo združili v metodo MADEROTERAPIJA po Perfect Body metodi.

 Perfect Body metoda preoblikovanje telesa je posebna metoda, ki da stranki potrebne informacije in znanje, motivacijo in inspiracijo, da doseže najboljši možen rezultat pri preoblikovanju telesa.

Hkrati Perfect Body metoda preoblikovanja telesa spodbuja, da stranke dosežen rezultat tudi redno vzdržujejo.

Stopili smo v kontakt z Ribnčani in skupaj z njimi oblikovali lesene valjčke, ki se uporabljajo pri maderoterapiji. Iz slovenskega lesa bukve je nastal produkt narejen z ljubeznijo in pravo energijo. 

Tečaj maderoterapije izvajamo madero trenerji Maja Mrevlje, Matej Zmazek, Teja Korez, Dražena Vujić, Barbara Stopar in Zdenka Bučar, ki smo specializirani za maderoterapijo po Perfect Body metodi.

 Maja Mrevlje – ustanoviteljica Perfect Body metode

 Matej Zmazek – športni in madero trener specializiran za maderoterapijo za preoblikovanje telesa

Teja Korez – fizioterapevtka in dolgoletna izkušena terapevtka, ki obvlada vse vrste masaž in pomlajevalnih tehnik, specializirana za maderoterapijo za pomlajevanje obraza

 Dražena Vujić – diplomantka na temo maderoterapije, specializirana za preoblikovanje telesa in pomlajevanje obraza

Barbara Stopar – po izobrazbi medicinska sestra, profesorica ter kozmetičarka, kjer svoje znanje  v celoti združuje in ga z veseljem predaja naprej kot predavateljica na Šolskem centru Novo mesto, Višja strokovna šola, program Kozmetika.

Zdenka Bučar – svoje dolgoletne izkušnje in znanje o zdravi in uravnoteženi prehrani, kombinira z znanjem o maderoterapiji. Obvlada in obožuje tudi vse vrste masaž (ročna limfna drenaža, klasična švedska masaža, anticelulitna masaža, tuina-kitajska masaža, access bars,kineziotaping).

 Sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa in pomlajevanje obraza. Skupaj sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.

madero coach za maderoterapijo

Za prijavo na tečaj maderoterapije izpolni prijavnico

Za več informacij pokličite na 031 445 802 ali pišite na info@maderoterapija.si.