Cena ali vrednost tečaja maderoterapije

Dostikrat dobimo vprašanje po čemu se naš tečaj maderoterapije po perfectbody metodi razlikuje od drugih tečajev maderoterapije?

In v tem zapisu, ti bom poskušala odgovoriti.  Po čem se sama odločam kateri tečaj, seminar, delavnico, usposabljanje, bo naša ekipa obiskala:

  1. Katero znanje želimo osvojiti in kaj pričakujem o izobraževanja
  2. Strokovna usposobljenost predavatelja
  3. Praktične izkušnje, rezultati, zadovoljne stranke

 

1. Katero znanje si želimo pridobiti oziroma poglobiti 

Najprej točno definiramo kaj si želimo poglobiti oz. katero novo znanje si želimo pridobiti. Tako lažje poiščemo pravO izobraževanje, ki zadosti našim zahtevam, potrebam.

Pri tečaju maderoterapije za preoblikovanje telesa po perfectbody metodi pridobiš znanje o tem:

  • kaj je preoblikovanje telesa z maderoterapijo, kaj je maderoterapija
  • zakaj je odločitev, namera, cilj in vizija stranke zelo pomembna za končni rezultat
  • kako in zakaj nas telo ovira pri preoblikovanju telesa
  • kako deluje stres na telo, preoblikovanje telesa in odravo celulita
  • zakaj je limfni sistem najbolj pomembni pri odpravi celulita in preoblikovanju telesa
  • katere metode preoblikovanje telesa poznamo
  • kako vpliva prehrana, gibanje in voda na preoblikovanje telesa
  • kaj je celulit in kakšne vrste celulita poznamo (po naši praksi in izkušnjah)
  • kontraindikacije maderoterapije
  • kdaj lahko pričakujemo rezultat in kdaj ga ne bo, čeprav stranka nima aboslutnih, pogojnih kontraindikacij
  • kako vpliva pravilno izpeljan posvet, pregled in testna maderoterapija na rezultat stranke
  • zakaj je pomembna komunikacija med stranko in terapevtko pred in po vsakim obiskom maderoterapije
  • zakaj je pomembno slikanje, kako slikati, kateri programi so primerni, kdaj opraviti slikanje
  • kako stranki predati odgovornost za svoje telo, ji pomagati pri motivaciji, pitju vode, gibanju, prehrani
  • zakaj je pomemben zaključek pri končanem paketu maderoterapije
  • kdaj in kako se priporočajo vzdrževalne maderoterapije
  • s katerimi strokovnjaki sodelovati
  • katera dodatna znanja je dobro pridobiti

 

2. Strokovna usposobljenost predavatelja

Skozi leta delovanja in pridobivanja znanja skozi razna izobraževanja, smo ugotovili, da največ odnesemo od izobraževanja takrat, ko predavatelj/ica predaja znanje skozi praktične izkušnje.

Tako v tečaju maderoterapije po perfectbody metodi pridobiš teorijo in praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih nabrali skozi 10 letno delovanje.

Perfect Body je specializiran center za preoblikovanje telesa, kjer sta fokus in energija osredotočena na preoblikovanje.Ker smo v centru Perfect Body pred leti uvedli 100 % garancijo na zadovoljstvo pri preoblikovanju telesa, smo se preoblikovanja telesa in rezultatov lotili drugače kot drugje v kozmetičnih salonih.

 

Maja Mrevlje, ustanoviteljica perfectbody metode

Tako smo skozi leta preizkusili vse možne metode in aparate za preoblikovanje telesa in se zaljubili v maderoterapijo. Ker že od začetka delujemo drugače in želimo pri preoblikovanju telesa narediti maksimum, nam en tečaj maderoterapije ni dal celotnih odgovorov, zato smo znanje nadgrajevali pri najboljših strokovnjakih maderoterapije.

 

 

Perfectbody strokovna ekipa:

Maja Mrevlje – ustanoviteljica Perfect Body metode

 Matej Zmazek – športni in madero trener specializiran za maderoterapijo za preoblikovanje telesa

Teja Korez – fizioterapevtka in dolgoletna izkušena terapevtka, ki obvlada vse vrste masaž in pomlajevalnih tehnik, specializirana za maderoterapijo za pomlajevanje obraza

 Dražena Vujić – diplomantka na temo maderoterapije, specializirana za preoblikovanje telesa, pomlajevanje obraza in limfno drenažo

Skupaj sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.

 

Pridobljeno znanje in tehnike maderoterapije smo stestirali na sebi, združili naše znanje, stestirali vse možne lesene pripomočke  in ustvarili tehniko maderoterapija po perfectbody metodi.

 

Tako maderoterapija po perfectbody metodi zajema:

  • Majine izkušnje pri preoblikovnaju telesa z aparati
  • Matejevo športno znanje
  • Tejino znanje o masažah
  • Znanje o wellnessu od Dražene
  • najbolj učinkovite tehnike od priznanih strokovnjakov maderoterapije

 

Zato je maderoterapija po perfectbody metodi posebna tehnika maderoterapije, ki da najbolj učinkovite rezultate v najkrajšem času, ki se izvaja z lesenimi pripomočki, ki so izdelani:

  • ročno
  • iz slovenskega lesa
  • imajo FSC certifikat
  • 1 letno garancijo
  • poseben premaz

 

 

 

VIDEO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

 

DELU NA MODELU:

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi. Tečajnica pa je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži.

 

BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE

 Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta. 

 

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

 

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu in v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

 

3. Praktične izkušnje, rezultati, zadovoljne stranke

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže poponi razultat že po nekaj maderoterapijah.

 

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

 

Cena tečaja za maderoterapijo po perfectbody metodi je:

1. Tečaj teoretični in praktični del maderoterapije
300,00 eur  – vsebuje praktični in teoretični del, priročnik, delovni material, certifikat, sveže sadje, vodo, kavo.

2. Material za maderoterapijo:
200,00 eur set valjčkov (6 kom) – FSC certifikat in 1 letna garancija, slovensko poreklo

3. Marketing material za maderoterapijo:
100,00 eur – vsebuje (tiskani material – letaki, promocijski material (fotografije, besedila, članki), vpis salona na spletno stran maderoterapija.si, reklamiranje na socialnih omrežjih.

4. Tečaj praktičnega dela metode VacuSlim 48

 

Kakšna pa je vrednost maderoterapije po perfectbody metodi, pa lahko opiše mnenje Kristine, ki že eno leto dela po perfectbody metodi:

Kristina iz Lashs and Brows by Kristina: “Sicer pa mogoče se moj komentar po enem letu dela madero po njihovi metodi. Nisem videla razlike dokler me stranke niso zacele klicati in pisati kaksna razlika je po 2-3 madero terapijah in kako so drugje delali tudi 10 in vec pa brez efekta….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru in Kopru ter individualno na vaši lokaciji. Termine za tečaj maderoterapije lahko preveriš na:

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/

 

Zraven tečaja maderoterapije za preoblikovanje telesa nudimo še ostale tečaje in usposabljanja:

 

2. tečaj je tečaj maderoterapije za pomlajevanje obraza, kjer se dobijo drugi leseni pripomočki, tečaj ponovno traja en dan in se osvoji praktični in teorija pri preoblikovanju telesa. Cena tečaja je 400 eur (za naše tečajnice, ki so že opravljale kakšen tečaj), drugače 500 eur.

 

3. tečaj limfne drenaže z maderoterapijo, ki se izvaja s posebnim plesenim pripomočkom – skodelica. Ta tehnika se izvaja pri “vodenem celulitu” lahko samostojno, lahko kot dodatek pri osnovni maderoterapiji.
Cena tečaja je 250 eur (za naše tečajnice, ki so že opravljale kakšen tečaj), drugače 350 eur.

 

4. Masterclass maderoterapije po perfectbody metodi je tečaj look and learn, kjer madero coachinja kaže različne protokole pri preoblikovanju telesa, celulita, ,…. in stane 150 eur. Je za tiste, ki že znajo maderoterapijo, jih pa samo zanima kako se obravnavajo različni problemi. Sicer gremo skozi določene stvari na osnovnem tečaju (bolj ustno). Tečaj pa je bolj mišjen za vse, ki niso pri nas delale maderoterapije, želijo pa boljše rezultate in več znanja.

 

5. Usposabljanje za madero trenerje po perfectbody metodi za preoblikovanje telesa, kjer je potrebno že osnovno znanje maderoterapije in praksa, kjer se nauči vse bolj podrobno, dosti je praktičnega dela doma, Na koncu se opravlja izpit in se pridobi licenca za perfect madero trenerja. Od nas se lahko nabavlja lesene pripomočke (in dostop do akademije, priročniki, marketing material,…) in izvaja tečaje za sebe, pod perfectbody znamko. Tečajnice prejmejo vse enako kot pri nas.

 

Spletna trgovina za maderoterapijo

 

Na voljo je tudi spletna trgovina za maderoterapijo, kjer lahko kupiš izdelke za maderoterapijo:

https://shop.maderoterapija.si/

 

Z veseljem predstavljamo maderoterapijo na različnih srečanjih:

Predstavitev maderoterapije na Višje strokovni šoli za kozmetiko Ljubljana

 

Maderoterapija po perfectbody metodi tudi na Višji strokovni šoli v Novem mestu.

 

Predstavitev maderoterapije po perfectbody metodi na mednarodnem sejmu Love & Beauty.

 

Maderoterapija na kongresu Kozmetikov.

 

Prispevek za maderoterapijo na RTV.

 

Če te zanima še več, nas lahko pokličeš na 031 445 802, obiščeš v našem madero centru na Radvanjski cesti 29 v Mariboru ali nam pišeš na info@maderoterapija.si