MADEROTERAPIJA

PREOBLIKOVANJE TELESA, POMLAJEVANJE OBRAZA, DVIG PRSI

Maderoterapija je posebna tehnika masaže s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki za namen preoblikovanja telesa, pomlajevanja obraza in dvig prsi.

Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, dvig prsi).

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata.  Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

CELULIT IN KAKO SE GA ZNEBIMO

Celulit nastaja v najglobjem sloju kože – v hipodermisu, kjer se nahaja podkožno maščobno tkivo.

Maderoterapija je uspešna metoda za odpravo celulita, saj z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa.

Na nastanek in videz celulita lahko vplivajo številni dejavnik:
 •  genetski dejavniki
 • hormonske motnje
 • motnje v limfni in krvni mikrocirkulaciji
 • prehranske navade
 • psihološki dejavniki
 • nosečnost
 • sedeč način življenja
 • uživanje alkohola

PERFECT BODY METODA

Naša zgodba se je začela pisati že leta 2009, ko sem zaradi želje znebiti se celulita ustanovila center Perfect Body, ki je specializiran za odpravo celulita in preoblikovanje telesa. Vsa leta sledimo oz. narekujemo trende in uvajamo novosti. Ob spremljanju novosti na področju preoblikovanja telesa v tujini, smo naleteli na zanimivost, ki jo še ni na našem tržišču na – MADEROTERAPIJO.

TEČAJI MADEROTERAPIJE

Skozi leta delovanja kot eden vodilnih centrov na področju preoblikovanja telesa smo razvili več različnih možnosti za pridobitev znanja o maderoterapiji, od kratkih delavnic za samomasažo in maderoterapijo, enodnevnih tečajev do izobraževanja za madero terapevtko.

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata. Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Ponujamo ti izobraževanje maderoterapije v živo na lokacijah po Sloveniji (Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto, Koper) ali v tujini ter online preko spletne akademije.

Nudimo 1. dnevne tečaje maderoterapije, kjer skozi teoretično in praktično znanje osvojiš maderoterapijo:

 • NOVO – BRAZILSKA PERFECT MADERO po PBM in KLAŠIČNA maderoterapija po PBM za preoblikovanje telesa
 • pomlajevanje obraza
 • dvig prsi

Naši tečaji maderoterapije so v celoti strukturirani tako, da osvojite ne samo tehnike maderoterapije, ampak tudi ostala znanja, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo in odlične rezultate.

Vso teoretično znanje smo prenesli v spletno akademijo, tako da lahko do vseh vsebin  dostopaš kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želiš. Vsi video posnetki so ti na voljo so za učenje in ponovno poslušanje, da popolnoma osvojiš vso potrebno znanje in postaneš najbolj popolna madero terapevtka.

Vedno pa smo ti na voljo za vsa vprašanja v živo, preko maila info@maderoterapija.si ali na 031 445 802.

Pridruži se perfect madero terapevtkam in dosegaj popolne rezultate.