Imaš vprašanje o maderoterapiji_


Nasveti za kozmetične salone v času karantene

Zbrala sem nekaj nasvetov,  kaj lahko v času karantene naredijo kozmetični saloni za svoje stranke in za svoj posel:

Naše poslanstvo je, da spremenimo videz in počutje stranke s pomočjo različnih metod. Vprašaj se ali vprašaj svoje stranke, kaj v tem času najbolj potrebujejo od tebe?

Če se naprej dotaknem maderoterapije, stranke, ki so zakupile paket pri tebi, sedaj pa te ne morejo obiskovati, najbolj povprašujejo po tem kaj lahko v tem času same naredijo doma.

 

Stranki lahko ponudiš svojo pomoč kot:

 

–  videoposnetek  – Za take stranke lahko posnameš video posnetek kako naj se sama masira doma ali kako se sama masira z lesenim pripomočkom valjčkom. Če se ne upaš snemati, lahko napišeš članek.

članek – S pomočjo člankov izobražuj svoje stranke o svoji storitvi in kaj kako si lahko v tem času sama pomaga. Podajem ti nekaj naslovov glede maderoterapije (3 stvari kaj moreš vedeti o izvajanju maderoterapije doma, Kaj se dogaja v telesu, če izvajaš maderoterapijo, Kaj je limfni sistem in za kaj je pomemben, Pogosta vprašanja o maderoterapiji doma,…).
Predlagam ti, da na kratko napišeš nekaj o tem, kaj zanima stranke, kaj so njihova najpogostejša vprašanja. Kako to izvedeti? Najboljše je, da jih kar vprašaš. Verjetno imaš profil na Fb ali na kakšnem drugem omrežju in vprašaj, presenečena boš nad vprašanji.

 

Kako ti lahko pomagamo?

Kako ti lahko pomagamo?

 

 

–  slike z nasveti – če nisi vešča pri pisanju, lahko objaviš sliko z nasvetom,

–  odgovori na vprašanja po telefonu ali mailu – če imaš možnost, lahko strankam nudiš nasvet preko telefona npr. določene ure ali preko maila, zasebnega sporočila.

 

Tiste, ki izvajate storite kot so soak off nohti, podaljševanje trepalnic, nohtna protetika, sponke,…. kjer vas more stranka vsak mesec obiskati, obvezno napišite, posnamite, poslikajte kaj naj sama naredi doma v tem času , ko vas ne more obiskati. Če je tvoja redna stranka, jo ne bo motil sms/mail z vprašanjem v smislu: Draga Maja, ker je čas za korekturo nohtov in me ne moreš obiskati, me pokliči/piši/poglej mail,… z nasveti kako lahko varno odstraniš nohte,…?

 

 

Kaj s tem pridobiš?

S tem pridobiš zadoščenje in dober občutek, da si koristna in pomagaš drugim. S tem pridobiš zaupanje in lojalnost stranke. S tem si ustvarjaš svoj brand, svojo vrednost.

 

 

Kako lahko ob tem zaslužiš?

Vsak opravlja svojo delo z namenom, da služi drugemu in v zameno prejme plačilo. Trenutno imamo več možnosti za zaslužek – služenje strakam:

  1. prodaja izdelkov – Če imaš kakšne produkte v salonu, jih lahko ponudiš preko fb, preko maila, smsa (seveda v skladu z zakonom)
  2. prodaja darilnih bonov – svojim strankam lahko ponudiš darilne bone s kakšnim popustom, ki imajo daljši čas veljavnosti.
  3. prodajaj svoje znanje – lahko ustanoviš svojo Fb skupino ali preko drugih aplikacij (Zoom, Google,…) in deliš specializirano znanje za druge iz tvoje stroke ali za stranke. Ne znaš določiti cene – naredi način, da nekdo plača koliko želi. Kdo lahko izvaja izobraževanje za druge? Potrebno je imeti priglašeno dejavnost pod šifro – 85.590 – Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje

 

Še imaš kakšen predlog, rabiš pomoč pri marketingu? Piši mi na info@maderoterapija.si.

 

Kako smo mi ukrepali v času karantene?

 

  1. Ponujamo nov način izvajanja tečajev maderoterapije – online spletni tečaji v ŽIVO, kjer ponujamo tečaj maderoterapije v živo in dodatni bonus – brezplačna udeležna na tečaju v živo, ko mine čas karantene oz. v roku 1. leta. http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/
  2. Nudimo brezplačni video tečaj samomasaže in maderoterapije za domačo uporabo, z uporabo kode OstaniDoma: https://shop.maderoterapija.si/sl_SI/izdelek/video-tecaj-anticelulitna-samomasaza-z-maderoterapijo/?fbclid=IwAR0nFlMLu3_mdcfCiFIJUxo_zu84U3a6Rrkd–FawwSxXbl3paTvGO8s1qI
  3. Izvajamo brezplačna izobraževanja na FB strani: https://www.facebook.com/perfectbody.si/
  4. Prodajamo izdelke za maderoterapijo preko spletne trgovine: https://shop.maderoterapija.si/sl_SI/
  5. Na voljo smo na mailu info@maderoterapija.si in po telefonu – 031 445 802.

 

 

Če si delala s srcem in v dobro strank pred karanteno, te stranke ne bodo pozabile ampak še samo bolj cenile. Ne pozabi, po vsakem dežju posije sonce.

 

Vse dobro ti želim,

 

Maja Mrevlje, perfectbody ekspert