Piškotki

Spletna stran uporabljajo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov je uporabnik obveščen ob prvem obisku spletnih strani s prikazom obvestila, za uporabo piškotkov glede na namen pa ga prosimo za posebno privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na dnu te strani.

Kaj so piškotki?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih spletna stran naloži na vašo napravo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, drugi pa omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike na osnovi anonimnih podatkov. Piškotki ne vsebujejo osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje določenih delov spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki služijo za različne namene. V našem primeru jih razvrščamo po namenih med sledeče vrste piškotkov:

SEZNAM PIŠKOTKOV

CookieTypeDurationDescription
_gaZa spremljanje statisike2 letiPiškotki servisa Google Analytics, za analizo obiska naše spletne strani.
_gatZa spremljanje statisike1 danPiškotek servisa Google Analytics, ki je namenjen omejitvi zbiranja podatkov na zelo obiskanih
_gidZa spremljanje statisike1 danPiškotki servisa Google Analytics, za analizo obiska naše spletne strani.
mltlngg_languageNujno potreben1Piškotek za upravljanje z jezikom spletne strani.