tečaj maderoterapije perfectbody metoda


Tečaj maderoterapije

Kako poteka tečaj maderoterapije in kako se naš tečaj maderoterapije po perfectbody metodi razlikuje od drugih.

 

tečaj maderoterapije po perfectbody metodi

tečaj maderoterapije po perfectbody metodi

ZGODOVINA MADEROTERAPIJE

Najprej poglejmo kaj sploh je maderoterapija. Sicer verjetno že veš, da je maderoterapija posebna tehnika masaže s pomočjo lesenih pripomočkov. Izvor maderoterapije kot patentirane tehnike je iz Kolumbije, čeprav se je masaža z lesenimi pripomočki uporabljala že stoletja na Vzhodu. V začetku 90. letih je terapevt v Kolumbiji razvil novo in edinstveno metodo terapije z lesom, preoblikoval lesen pripomoček in ga prilagodil namenu preoblikovanja telesa.

Tako je nastala maderoterapia, saj madera v španščini pomeni les in madera je tudi les mahagonij iz katerega so bili prvi pripomočki. Danes je maderoterapia je postala svetovni sinonim za terapijo z lesom, kot nova, revolucionarna masažna tehnika.

Maderoterapija kot revolucionarna in učinkovita metoda za preoblikovanje telesa je osvojila tudi nas, takoj po tem, ko smo jo preizkusili.

 

MADEROTERAPIJA PO PERFECTBODY METODI

 

Ker je center Perfect body vodilen center v Sloveniji za preoblikovanje telesa, nam izvedba in podaja znanja na tečaju maderoterapije v tujini ni bila dovolj, saj nismo dobili razlage zakaj in kako, temveč samo kako se izvaja maderoterapija (praksa). Zato smo se udeležili različnih usposabljanj maderoterapije pri različnih strokovnjakih. Vsak je imel svojo tehniko izvajanja maderoterapije – prakso.

Kot že veš, se patent za maderoterapijo nanaša na leseni veljček in ne na metodo, tehniko izvajanja maderoterapije, zato jo lahko vsak dela po svojem. Se pravi, da ni določenega standarda kateri pripomoček izbrati za določeno problematiko, katera tehnika je priporočljiva za določen problem…

Na začetku smo tako raziskali vse različne valjčke, skodelice, lopatice in ostale pripomočke za maderoterapijo, saj ob vsakem tečaju maderoterapije dobiš svoj set. Ob testiranju lesenih valjčkov, smo nato ustvarili set valjčkov, ki zagotavljajo najhitrejši in najboljši rezultat za preoblikovanje telesa.

Določeni “strokovnjaki” maderoterapije podajajo svoje znanje zelo nestrokovno, saj učijo, da se lahko izvaja maderoterapija na ljudeh s trombozo in pri ostalih kontraindikacijah, smo želeli, da se naša maderoterapija razlikuje od ostalih – tako je dobila ime – maderoterapija po perfectbody metodi.

Maderoterapija po perfectbody metodi je sistem, celota različnega znanja in tehnik, kateri je cilj doseči rezultat – popolno telo in spremeniti temeljni občutek v telesu ter posredovati znanje, da se dosežen rezultat tudi ohrani.

Maderoterapija po perfectbody metodi

 

Našo strokovnost so prepoznali v najboljših salonih, hotelih, termah in ostalih podjetjih (Afrodita, Vinoble cosmetics,…).

 

Maderoterapija po perfectbody metodi v Afroditi

Maderoterapija po perfectbody metodi v Afroditi

 

Maderoterapijo po perfectbody metodi smo uvedli tudi v srednje in višje šole v Mariboru, Ljubljani in Novem mestu.

Srednja zdravstvena šola Maribor

Tečaj za maderoterapijo po perfectbody metodi smo izvajali tudi na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru za dijakinje 3. in 4. letnika.

Višja šola za kozmetiko Ljubljana

Tečaj maderoterapije za preoblikovanje telesa smo izvedli tudi za vse učitelje na Višji šoli za kozmetiko v Ljubljani.

Višja strokovna šola Novo mesto

Tečaj maderoterapije za telo smo izvedli tudi na Višji strokovni šoli v Novem mestu.

zdravstvena šola maribor

Šolanje maderoterapije po perfectbody metodi

 

V čem se naši tečaji maderoterapije razlikujejo od ostalih?

Kakšne so razlike med tečaji in kaj ponujamo zraven pridobljenega znanja o pravilnem izvajanju maderoterapije.

STROKOVNO ZNANJE:

Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 10. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. Brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.

ONLINE MADERO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

SKUPINA DO 4 TEČAJNICE

Na tečaj maderoterapije sprejmemo samo maksimalno 4 tečajnice, zato da se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.

BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE

Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta, da obnoviš znanje in osvojiš novosti.

OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU

Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem perfectbody centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 6. mesecev po tečaju.

BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA

Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectbody madero centru v Mariboru.

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

IZVAJANJE TEČAJEV MADEROTERAPIJE V 4 MESTIH

Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu ter individualno na vaši lokaciji (individualen tečaj).

STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO

Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo vseh pripomočkov za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.

PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže poponi razultat že po nekaj maderoterapijah.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Kakšna pa je vrednost maderoterapije po perfectbody metodi, pa lahko opiše mnenje Kristine, ki že drugo leto dela po perfectbody metodi:

Kristina iz Lashs and Brows by Kristina: “Sicer pa mogoče se moj komentar po enem letu dela madero po njihovi metodi. Nisem videla razlike dokler me stranke niso zacele klicati in pisati kaksna razlika je po 2-3 madero terapijah in kako so drugje delali tudi 10 in vec pa brez efekta….

 

VSEBINA TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. Tečaj maderoterapije je zelo intenziven in traja en dan, smo pa po tečaju na voljo za učenje maderoterapije v madero centru Perfect Body v Mariboru ali na naslednjem tečaju v bližini. Tečajnice lahko neomejeno x pridejo na enak tečaj v roku 1 leta. Za popolno osvojitev maderoterapije pa je na voljo online akademija, ki ponuja vse kaj se na tečaju učimo posneto in si lahko ogledaš kadarkoli.

 

tečaj maderoterapije po perfectbody meotdi

tečaj maderoterapije po perfectbody meotdi

 

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi zajema:

Teoretični del tečaja maderoterapije:
– vse o maderoterapiji
– perfectbody metoda
– vprašalnik
– uvodni posvet
– pregled
– slikanje
– testna maderoterapija
– sestava paketa

Praktični del tečaja maderoterapije:
– osnovna maderoterapija
– individualna maderoterapija
– dvig zadnjice

Marketing material
– grafični material slike maderoterapije v digitalni obliki
– vprašalnik za stranke
– letak in plakat v digitalni obliki

Priročnik o maderoterapiji

Certifikat

Podpora po mailu, v živo ali po telefonu

Ponovni obisk enakega tečaja neomejeno x v 1.letu v Mariboru

Tvoje objave na naših socialnih omrežjih pod #perfectmadero

Popust za nakup pripomočkov na spletni strani www.shop.maderoterapija.si

Vpis maderoterapevtke na www.maderoterapija.si

Opravljanje prakse v perfect madero centru

Brezplačno testno maderoterapijo

SET LESENIH VALJČKOV (6 kom) – BREZPLAČNO

CENA: SKUPINSKI TEČAJ SKUPAJ: CENA 500,00 EUR

Ob prijavi se plača 30 % (150 eur), ostalo dva dni pred izvedbo tečaja.

Druga oseba iz istega salona plača za udeležbo na tečaju maderoterapije  50 % (samo tečaj, brez seta valjčkov in marketing materiala).

INDIVIDUALNI TEČAJ SKUPAJ:

CENA 850,00 EUR

 

Na tečaju se dobi profesionalni material za maderoterapijo:
200,00 eur set valjčkov (6 kom) – FSC certifikat in 1 letna garancija, slovensko poreklo

 

TEORETIČNI DEL TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Sestava in delovanje telesa
Kaj je celulit in zakaj nastane, stopnje in vrste celulita?
Kako odpravimo celulit z maderoterapijo?
Kaj je maderoterapija in njena zgodovina?
Kako deluje maderoterapija na telo?
Kontraindikacije.
Učinki maderoterapije.
Cena in trajanje maderoterapije.
Kako kombiniramo maderoterapijo z ostalimi tretmaji?

PERFECT BODY METODA


Na tečaju predstavimo Perfect Body metodo, njene prednosti in korake po katerih delujemo:

  1. Vprašalnik, analiza stranke.
  2. Potek pregleda in slikanje stranke.
  3. Posvet in testna maderoterapija.
  4. Sestava paketa, priporočila stranki.
  5. Vodenje stranke skozi proces od pregleda do mnenja zadovoljne stranke.
  6. Odgovori na pogosta vprašanja strank.

PRAKTIČNI DEL TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Praktični del zajema izvedbo tretmaja na modelu. Tečaji maderoterapije so oblikovani tako, da se izvajajo v majhnih skupinah. Tečaje izvaja več madero trenerjev (odvisno od št. prijavljenih), zato že na intenzivnem enodnevnem tečaju maderoterapije osvojiš detajlno tehniko izvajanja. Poleg praktičnega prikaza maderoterapije tečajnice vadijo maderoterapijo dokler da jo osvojijo in so dovolj samozavestne za samostojno delo. Vsaka tečajnica se lahko brezplačno udeleži vsakega naslednjega tečaja v Mariboru, da popolnoma osvoji maderoterapijo.

 

NA TEČAJU MADEROTERAPIJE PREJMEŠ:

  1. vse naše praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa,
  2. teoretično in praktično znanje maderoterapije,
  3. izkušnje na področju marketinga,
  4. promocijski material in fotografije v uporabo,
  5. vpis salona na spletno stran maderoterapija.si in objave na družbenih omrežjih,
  6. certifikat,
  7. vso podporo pri nadaljnjih izvajanjih maderoterapije,
  8. GRATIS – komplet lesenih pripomočkov.

 

KOMPLET VSEBUJE 6 RAZLIČNIH VALJČKOV ZA MADEROTERAPIJO:

  1. Nazobčani valjček
  2. Konkavni valjček
  3. Valjček s kockami
  4. Lopatica za oblikovanje
  5. Mali valjček
  6. Valoviti valjček

Leseni valjčki so izdelani na ergonomičen in prijazen način, zaradi tega je izvajanje maderoterapije lažje, maderoterapija pa prinaša najboljše rezultate pri odpravi celulita.

Komplet lesenih valjčkov:

  • ročno delo
  • slovenskego poreklo
  • naravni material – bukov les
  • FSC certifikat
  • preoblikuje telo
  • odpravlja celulit
  • 1 letna garancija

Vsak leseni valjček ima FSC – Forest Stewardship Counci certifikat, ki zagotavlja, da prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne, gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih generacij.

 

Masaža z lesenim valjčkom je naravna terapija za dobro počutje. Izjemna kvaliteta in čvrstost lesa omogoča dolgotrajno uporabo. Z lesenim valjčkom se lahko lepo obdelujejo vsa področja na telesu.

 

Kdo lahko opravlja storitev maderoterapije oz. kakšno izobrazbo potrebujem?

Za izvajanje maderoterapije zaenkrat ne potrebuješ nobene posebne izobrazbe. Znanje anatomije, masaže,… je vsekakor dobrodošlo ozirpoma nujno potrebno in si ga lahko pridobiš pred ali po tečaju maderoterapije. Verjamem, da vsak želi delati najboljše in mu je cilj pridobiti čim več znanja, zato priporočamo čim večjo izobraženost in prakso na tem področju. 

 

MODEL za tečaj maderoterapije
Za tečaj maderoterapije potrebuješ svoj model, ki se lahko pridruži tečaju tudi na teoretičnem delu, drugače čez dve uri na praktičnem. Model ti lahko priskrbimo tudi mi (moremo vedeti nekaj dni prej). Model ne sme imeti nobenih kontraidikacij za masažo.

VIDEO POSNETEK in PROMO MATERIAL za maderoterapijo
Po tečaju maderoterapije prejmeš dostop do vseh promocijskih slik, slik prej potem, besedila za maderoterapijo, že oblikovan marketinški material (letaki, kupončki, objave za fb, Instagram) in dostop do posnetka praktičnega dela maderoterapije, da lahko lažje vadiš.

BREZPLAČNA UDELEŽBA na vseh enakih tečajih v enem letu.
Brezplačno se lahko udeležiš vsakega enakega tečaja maderoterapije v perfect madero centru v Mariboru. Potrebna je predhodna najava zaradi omejenega števila tečajnic.

 

Več informacij o tečaju maderoterapije na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.