rezultat maderoterapija


V čem se razlikujejo tečaji maderoterapije?

Kakšna je razlika med tečaji maderoterapije? V čem se razlikujejo tečaji maderoterapije med sabo?

 

course maderotherapy

DOSTIKRAT DOBIMO VPRAŠANJE PO ČEMU SE NAŠ TEČAJ MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI RAZLIKUJE OD DRUGIH TEČAJEV MADEROTERAPIJE?

 

1. KATERO ZNANJE SI ŽELIMO PRIDOBITI OZIROMA POGLOBITI?

 

Najprej točno definiramo kaj si želimo poglobiti oz. katero novo znanje si želimo pridobiti. Tako lažje poiščemo pravo izobraževanje, ki zadosti našim zahtevam, potrebam.

Maderoterapija je vrsta posebne masaže z lesenimi pripomočki, ki se pri nas uporablja predvsem za preoblikovanje telesa in pomlajevanje obraza, maderoterapija prsi, 

 

KATERO ZNANJE PRIDOBIMO NA TEČAJU MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI?

  1. teoretično znanje o delovanju telesa in kako lahko s pomočjo maderoterapije vplivamo na preoblikovanje telesa
  2. kako voditi posvet, pregled, kako slikamo in shranjujemo slike in vprašalnike (GDPR)
  3. kako izvajamo maderoterapijo in jo prilagodimo glede na “problematiko” stranke
  4. kako sestavimo paket, kako prodati paket in kako sestaviti ceno

 

Preoblikovanje telesa s pomočjo različnih metod pa je naša strast, saj smo skozi vsa leta delovnja bili predani tej tematiki. Preoblikovanje telesa je nekaj, za kar ni zaenkrat še nikjer nobene šole ali celotnega šolanja. Sami smo pridobili največ znanja skozi izkušnje in praktično delo s strankami in skozi različna šolanja (od prehrane, gibanja, delovanja telesa, psihologije,…). Tako smo skozi leta ustvarili perfectbody metodo preoblikanja telesa, ki zajema telo kot celoto (um, srce in telo).

Ker telo odraža vse kaj se nam dogaja v notranjosti. Naše stranke želijo preoblikovanje telesa, da se bodo počutile boljše in perfect madero terapevtka lahko pri tem pomaga. Potrebno pa je poznati odgovornost terapevtke in odgovornost stranke do svojega telesa in kaj se da z maderoterapijo kot metodo za preoblikovanje telesa doseči.

Zato posebno pozornost namenjamo teoretičnem delu, kjer naučimo tečajnico kaj sporoča strankino telo in kakšne rezultate lahko pričakuje glede na posvet in odziv telesa po testni maderoterapiji.

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je strukturiran tako, da predamo vso znanje, ki smo ga skozi leta pridobili na področju preoblikovanja telesa in pomlajevanja obraza, nato pokažemo osnove maderoterapije in nekatere napredne tehnike. Tako tečajnica z razumevanjem lahko prilagodi maderoterapijo vsaki stranki in vsaki problematiki posebaj.

 

 

Pri tečaju maderoterapije za preoblikovanje telesa po perfectbody metodi pridobiš znanje o tem (podbrobneje opisano):

  • kaj je preoblikovanje telesa z maderoterapijo, kaj je maderoterapija
  • zakaj je odločitev, namera, cilj in vizija stranke zelo pomembna za končni rezultat
  • kako in zakaj nas telo ovira pri preoblikovanju telesa
  • kako deluje stres na telo, preoblikovanje telesa in odravo celulita
  • zakaj je limfni sistem najbolj pomembni pri odpravi celulita in preoblikovanju telesa
  • katere metode preoblikovanje telesa poznamo
  • kako vpliva prehrana, gibanje in voda na preoblikovanje telesa
  • kaj je celulit in kakšne vrste celulita poznamo (po naši praksi in izkušnjah)
  • kontraindikacije maderoterapije
  • kdaj lahko pričakujemo rezultat in kdaj ga ne bo, čeprav stranka nima aboslutnih, pogojnih kontraindikacij
  • kako vpliva pravilno izpeljan posvet, pregled in testna maderoterapija na rezultat stranke
  • zakaj je pomembna komunikacija med stranko in terapevtko pred in po vsakim obiskom maderoterapije
  • zakaj je pomembno slikanje, kako slikati, kateri programi so primerni, kdaj opraviti slikanje
  • kako stranki predati odgovornost za svoje telo, ji pomagati pri motivaciji, pitju vode, gibanju, prehrani
  • zakaj je pomemben zaključek pri končanem paketu maderoterapije
  • kdaj in kako se priporočajo vzdrževalne maderoterapije
  • s katerimi strokovnjaki sodelovati
  • katera dodatna znanja je dobro pridobiti

 

2. STROKOVNA USPOSOBLJENOST PREDAVATELJA – MADERO COACHA

 

Skozi leta delovanja in pridobivanja znanja skozi razna izobraževanja, smo ugotovili, da največ odnesemo od izobraževanja takrat, ko predavatelj/ica predaja znanje skozi praktične izkušnje.

Tako v tečaju maderoterapije po perfectbody metodi pridobiš teorijo in praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih nabrali skozi 10 letno delovanje.

Perfect Body je specializiran center za preoblikovanje telesa, kjer sta fokus in energija osredotočena na preoblikovanje.Ker smo v centru Perfect Body pred leti uvedli 100 % garancijo na zadovoljstvo pri preoblikovanju telesa, smo se preoblikovanja telesa in rezultatov lotili drugače kot drugje v kozmetičnih salonih.

Tako smo skozi leta preizkusili vse možne metode in aparate za preoblikovanje telesa in se zaljubili v maderoterapijo. Ker že od začetka delujemo drugače in želimo pri preoblikovanju telesa narediti maksimum, nam en tečaj maderoterapije ni dal celotnih odgovorov, zato smo znanje nadgrajevali pri najboljših strokovnjakih maderoterapije.

Pridobljeno znanje in tehnike maderoterapije smo stestirali na sebi, združili naše znanje, stestirali vse možne lesene pripomočke  in ustvarili tehniko maderoterapija po perfectbody metodi.

Zato je maderoterapija po perfectbody metodi posebna tehnika maderoterapije, ki da najbolj učinkovite rezultate v najkrajšem času, ki se izvaja z lesenimi pripomočki, ki so izdelani:

  • Komplet lesenih profesionalnih valjčkov za maderoterapijo:
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo so ročno izdelani,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo so izdelani iz naravnega materiala – bukovega lesa,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo so izdelani za namen rabe maderoterapije za profesionalno uporabo,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo  so premazani s posebnim certificiranim oljem, ki ščiti les,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo so zaradi posebnega premaza varni izdelek za dotik in stik s kožo,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo zaradi posebnega premaza omogočajo razkuževanje,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo imajo FSC certifikat,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo so izdelani v Sloveniji,
  • profesionalni valjčki za maderoterapijo imajo 1 letno garancijo.

 

DODATNE PREDNOSTI TEČAJA MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI:

1. ONLINE MADERO AKADEMIJA:

Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

 

2. DELU NA MODELU, SKUPINA DO 4 TEČAJNICE: 

Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi. Tečajnica pa je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži.

 

3. BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE

Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta.

 

5. NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE

Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

 

6. PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU

Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu in v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

 

3. PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE

Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže poponi razultat že po nekaj maderoterapijah.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Kakšna pa je vrednost maderoterapije po perfectbody metodi, pa lahko opiše mnenje Kristine, ki že drugo leto dela po perfectbody metodi:

Kristina iz Lashs and Brows by Kristina: “Sicer pa mogoče se moj komentar po enem letu dela madero po njihovi metodi. Nisem videla razlike dokler me stranke niso zacele klicati in pisati kaksna razlika je po 2-3 madero terapijah in kako so drugje delali tudi 10 in vec pa brez efekta….

Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru in Kopru ter individualno na vaši lokaciji. Termine za tečaj maderoterapije lahko preveriš na:

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/

ZRAVEN TEČAJA MADEROTERAPIJE ZA PREOBLIKOVANJE TELESA NUDIMO ŠE OSTALE TEČAJE IN USPOSABLJANJA:

2. tečaj je tečaj maderoterapije za pomlajevanje obraza, kjer se dobijo drugi leseni pripomočki, tečaj ponovno traja en dan in se osvoji praktični in teorija pri preoblikovanju telesa.

3. tečaj limfne drenaže z maderoterapijo, ki se izvaja s posebnim plesenim pripomočkom – skodelica. Ta tehnika se izvaja pri “vodenem celulitu” lahko samostojno, lahko kot dodatek pri osnovni maderoterapiji.

4. Masterclass maderoterapije po perfectbody metodi je tečaj look and learn, kjer madero coachinja kaže različne protokole pri preoblikovanju telesa, celulita, ,…. in stane 150 eur. Je za tiste, ki že znajo maderoterapijo, jih pa samo zanima kako se obravnavajo različni problemi. Sicer gremo skozi določene stvari na osnovnem tečaju (bolj ustno). Tečaj pa je bolj mišjen za vse, ki niso pri nas delale maderoterapije, želijo pa boljše rezultate in več znanja.

5. Usposabljanje za madero trenerje po perfectbody metodi za preoblikovanje telesa, kjer je potrebno že osnovno znanje maderoterapije in praksa, kjer se nauči vse bolj podrobno, dosti je praktičnega dela doma, Na koncu se opravlja izpit in se pridobi licenca za perfect madero trenerja. Od nas se lahko nabavlja lesene pripomočke (in dostop do akademije, priročniki, marketing material,…) in izvaja tečaje za sebe, pod perfectbody znamko. Tečajnice prejmejo vse enako kot pri nas.

Na voljo je tudi spletna trgovina za maderoterapijo, kjer lahko kupiš izdelke za maderoterapijo:

https://shop.maderoterapija.si/

Če te zanima še več, nas lahko pokličeš na 031 445 802, obiščeš v našem madero centru na Radvanjski cesti 29 v Mariboru ali nam pišeš na info@maderoterapija.si

 

Zakaj je tečaj maderoterapije primeren zate

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi