Izvajam maderoterapijo pa ni nič napredka

Izvajam maderoterapijo pa ni nič napredka, je bilo sporočilo punce, ki se pridno trudi izvajati maderoterapijo sama sebi. Maderoterapijo izvaja vsak drugi dan, do sedaj že 6 x in stanje ni nič boljše. ZAKAJ?

 

Preden ti odgovorim na to vprašanje, morem najprej zapisati kaj bi bilo idealno, če bi pred pred začetkom maderoterapije naredila:

  1. OCENA STANJA – če bi izpolnila vprašalnik, s katerim oceniš stanje pred procesom preoblikovanje telesa, naredila slikanje,
  2. PLAN procesa preoblikovanja telesa,
  3. ANALIZA REZULTATA, slikanje in ponovna izpolnitev vprašalnika,
  4. PREDLOGI IZBOLJŠAV.

 

Preden opišem vse korake, lahko na hitro ponudim ena izmed možnosti zakaj je temu tako:

POSLABŠANJE VIDEZA CELULITA

Kaj morem vedeti za izvajanje maderoterapije doma?

 

najdeš zapisano:

Posebej te moremo opozoriti, da pri večini izstopi celulit in se videz nog navidezno poslabša. Ne se bati, to je stanje, ki ga lahko vidiš, ko si stisneš kožo v kožno gubo in vidi se celulit. Ta celulit bo prišel na površje, videz bo slabši. Če nadaljuješ z maderoterapijo, dolgotrajno izboljšuješ stanje. Če pa iz bilo katerega razloga prenehaš z izvajanjem maderoterapije, potem ta celulit se pomakne nazaj v “globino”.

Prav tako te moram opozotiti, da se nam stanje oz. videz non stop spreminja in je odvisen od našega hormonskega stanja in tekočine v telesu. Pred menstruacijo bo tvoje telo zadrževalo več vode, videz celulita bo slabši kot v času ovulacije.

 

Kdaj se to zgodi?

Ponavadi v povprečju med 3-5 madetoreapijo, nekaterim še pozneje. Kasneje se to zgodi, več maderoterapij za uspešno odpravo celulita potrebuješ. Je pa možno, da celuit sploh ne bo izstopil, ker si npr. prej redno hodila na masažo, se masirala,…

 

Lahko, da gre za poslabšanje videza celulita.