tečaj brazilska madero po perfectbody metodi


Kaj je brazilska madero po perfectbody metodi?

Tečaj BRAZILSKA MADERO PO PERFECTBODY METODI

Predstavljamo novost – brazilsko madero po perfectbody metodi s posebnimi lesenimi skodelicami, ki je 6 x bolj učinkovita od navadne maderoterapije

Pri brazilski madero po perfectbody metodi uporabljamo poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši in bolj perfect.

 

tečaj brazilska madero po perfectbody metodi

tečaj brazilska madero po perfectbody metodi

 

Vrhunski rezultati že po prvi brazilski madero po perfectbody metodi.

ZAKAJ JE BRAZILSKA MADERO BOLJ UČINKOVITA OD MADEROTERAPIJE?
1. Bolj globinsko delovanje
Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi. S pomočjo vakuma fascijo raztezamo fascijo, jo delamo bolj prožno, elastično in s tem omogočamo sprostitev ujetih toksinov in večjo hidriranost ter prožnost fascije. Rezultat je odprava celulita in toksinov, manjši obseg in večji tonus kože.

2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.

3. Takojšen rezultat
S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.

4. Manjši obseg
S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba. Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.

ZATO IMAMO PO BRAZILSKI MADERO NAVERJETEN REZULTAT ŽE PO PRVI MADEROTERAPIJI.
Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:
– koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
– vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
– zmanjša se videz celulita,
– izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
– stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
– spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
– izboljša se presnova,
– pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

 

Delovanje vakuma pri brazilski madero

Delovanje vakuma pri brazilski madero

 

Ker se brazilska maderoterapija izvaja s pomočjo vakuuma, ki ga ustvarijo skodelice, priporočamo uporabo anticelulitne kreme, saj se vse učinkovine, prodrejo globlje v podkožje.

CENA ZA TEČAJ BRAZILSKE MADERO PO PERFECTBODY METODI:

Tečaj in komplet lesenih pripomočkov za izvajanje brazilske madero po perfectbody metodi (7 kom – 5 k skodelica, kocke in lopatica):

700,00 eur

 

VSEBINA TEČAJA BRAZILSKE MADEROTERAPIJE:

TEORETIČNI DEL TEČAJA MADEROTERAPIJE:
Ob plačilo prijavnine za tečaj brazilske madero prejmeš dostop do spletne akademije za maderoterapijo, kjer lahko osvojiš teorijo, vso znanje o delovanju telesa in o perfectbody metodi.

Na tečaju maderoterapije preizkusiš teorijo v praksi, kjer ti madero coach skozi praktični prikaz na modelu pokaže posvet, pregled, slikanje in sestavo paketa za maderoterapijo.

PRAKTIČNI DEL TEČAJA MADEROTERAPIJE:
Praktični del zajema izvedbo tretmaja na modelu. Tečaji maderoterapije so oblikovani tako, da se izvajajo v majhnih skupinah. Tečaje izvaja več madero trenerjev (odvisno od št. prijavljenih), zato že na intenzivnem enodnevnem tečaju maderoterapije osvojiš detajlno tehniko izvajanja. Poleg praktičnega prikaza maderoterapije tečajnice vadijo maderoterapijo dokler da jo osvojijo in so dovolj samozavestne za samostojno delo. Vsaka tečajnica se lahko brezplačno udeleži vsakega naslednjega tečaja v Mariboru, da popolnoma osvoji maderoterapijo.

Za tečajnice, ki so že opravile tečaj klasične maderoterapije je cena 400,00 eur (set 5 skodelic in tečaj brazilske maderoterapije po perfectbody metodi).

Prijava na tečaj – na 031 445 802 ali na info@maderoterapija.si.

TERMINI ZA TEČAJ BRAZILSKE MADERO PO PERFECTBODY METODI:

Tečaj brazilska vakum maderoterapija

 

INDIVIDUALNI TEČAJI MADEROTERAPIJE:

info@maderoterapija.si

KAJ JE TEČAJ MADEROTERAPIJE ZA PREOBLIKOVANJE TELESA PO PERFECTBODY METODI?
Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata. Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija po perfectbody metodi je sistem, celota različnega znanja in tehnik, kateri je cilj doseči rezultat – popolno telo in spremeniti temeljni občutek v telesu ter posredovati znanje, da se dosežen rezultat tudi ohrani.

V ČEM SE MADEROTERAPIJA PO PERFECTBODY METODI RAZLIKUJE OD OSTALIH?
1. SPECIALISTI ZA PREOBLIKOVANJE TELESA
PERFECT BODY – ker je preoblikovanje telesa naše poslanstvo in ne trenutna modna muha. Teče že 11. leto odkar se ukvarjamo z preoblikovanjem telesa – smo specializirani samo za to. V tem času smo spoznali vse metode za preoblikovanje telesa, vse diete, načine prehranjevanja, vse vadbe, kako um vpliva na telo, kako geni – epigenetika, kako trauma vpliva na telo. Vso znanje smo združili v perfectbody metodo in s pomočjo maderoterapije po perfectbody metodi dosegamo hitre, popolne rezultate.

2. SPLETNA AKADEMIJA
Spletna akademija z vsemi video posnetki teorije, prakse, pogostih vprašanj, ti omogoča da lahko znanje o maderoterapiji osvojiš v celoti. Do video vsebin lahko dostopaš kjerkoli in kdajkoli ob internetni povezavi.

3. TAKOJŠNJI – POPOLNI REZULTATI
Ker obstajajo različne problematike na telesu (odvečna maščoba, celulit, slab tonus kože, strije,…) uporabljamo različne valjčke in tehnike, s pomočjo katerih dosežemo vso problematiko in maderoterapijo prilagodimo vsaki stranki. Zaradi tega dosegamo vrhunske rezultati.

4. HITRA IN POPOLNA TRANSFORMACIJA
Ker na preoblikovanje telesa gledamo celostno – popolno in vodimo stranko skozi celotni proces transformacije telesa in duha. Stranke dosežejo rezultat hitreje, če razumejo zakaj in kako.

V ČEM SE NAŠI TEČAJI MADEROTERAPIJE RAZLIKUJEJO OD OSTALIH?
Kakšne so razlike med tečaji in kaj ponujamo zraven pridobljenega znanja o pravilnem izvajanju maderoterapije.

STROKOVNO ZNANJE:
Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. Brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.

ONLINE MADERO AKADEMIJA:
Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU
Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

SKUPINA DO 2 TEČAJNICI
Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno 2 tečajnice (in 2 modela). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.

BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE
Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta, da obnoviš znanje in osvojiš novosti.

OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU
Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem perfectbody centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 3. mesece po tečaju.

BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA
Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectbody madero centru v Mariboru.

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE
Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU
Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

IZVAJANJE TEČAJEV MADEROTERAPIJE V 4 MESTIH
Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu ter individualno na vaši lokaciji (individualen tečaj).

STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO
Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi) za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.

PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE
Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže popolni razultat že po nekaj maderoterapijah.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.