Maderoterapija za pomlajevanje obraza

Za nami je tečaj za maderoterapijo za pomlajevanje obraza. Nad maderoterapijo za preoblikovanje telesa smo že popolnoma navdušeni, Matej se je navdušil tudi nad maderoterapijo za terapevtske namene, ampak da se bomo tako navdušili nad obrazno masažo z lesenimi valjčki pa si nisem mislila.

Leseni pripomočki za maderoterapijo obraza.

Leseni pripomočki za maderoterapijo obraza.

Spet sem prišla na vrsto kot model za maderoterapijo obraza in cel dan uživala. Najprej nam je Ivan razložil teoretičen del, ki ga je podkrepil s praktičnimi primeri, nato je na vrsto prišel praktični del, ki ga je prevzela Marija. Marija v salonu že 5 let izvaja maderoterapijo za pomlajevanje obraza (in seveda telesa).

Ročna masaža obraza.

Maderoterapija obraza se prične s čiščenjem obraza, nanosom olja in ročno masažo.

 

Maderoterapija z lesenimi pripomočki.

Nato sledi maderoterapija z lesenimi pripomočki in na koncu še limfna drenaža obraza in zaključek z ročno masažo.

Seveda se lahko maderoterapija za obraz kombinira z različnimi aparaturnimi tehnikami in ostalimi anti age postopki, Najbolj smo se razveselile dejstva, da je maderoterapija za obraz dosti bolj učinkovita oziroma se hitreje pokažejo rezultati kot pri maderoterapiji za odpravo celulita.

Tečaj za maderoterapijo za pomlajevanje obraza.

Ker pa že tam zelo hitro dosegamo perfect rezultate, smo neučakani nad rezultati za maderoterapijo za pomlajevanje obraza.

 

Kmalu ponovno tečaj za maderoterapijo obraza in telesa. Več informacij na info@maderoterapija.si ali 031 445 802.

NOVO – tečaj za maderoterapijo obraza

 

Več o tečajih maderoterapije:

Tečaji maderoterapije