Tečaj za maderoterapijo po perfectbody metodi

Te zanima kako poteka tečaj maderoterapije po perfectbody metodi? Kaj je maderoterapija – perfectbody metoda in kako se je vse skupaj začelo, najdeš tukaj.

Kako poteka tečaj maderoterapije po perfectbody metodi za preoblikovanje telesa?

Najprej te na stolu pričaka vrečka z lesenimi pripomočki za maderoterapijo, letaki s katerimi lahko takoj začneš promocijo maderoterapije, navodili za uporabo valjčkov in priročnikom za maderoterapijo.

Vrečka za maderoterapijo z lesenimi pripomočki in ostalim materialom

Najprej začnemo s teorijo, kjer spoznamo kaj je celulit, kako nastane in kako ga lahko z maderoterapijo odpravimo oziroma izboljšamo videz kože. Na teoretičnem delu tečaja maderoterapije se posebej posvetimo primerom, ko ni primernega rezultata odprave celulita z maderoterapijo in kaj v takih primerih narediti.

Teoretični del tečaja maderoterapije.

Poudarek je na vodenju pregleda in posveta s stranko, da lahko določimo število maderoterapij za željen rezultat. Na tečaju maderoterapije v teoretičnem delu tudi pokažemo kako se sprejme stranko, opravi pregled, posvet in kako se sestavijo paketi tudi v kombinaciji z drugimi storitvami za preoblikovanje telesa.

Slikanje stranke prej in po maderoterapiji.

Posvetimo se tudi slikanju stranke. Nato lahko tečajnice izvedejo naučeno v praksi in na svojem modelu opravijo pregled, posvet, sestavo paketa in slikanje (če se model strinja).

Po kratki pauzi pričnemo z praktičnim delom maderoterapije kjer se na modelu naučimo pravilnih gibov in izvajanje maderoterapije v praksi. Praktični del se začne tako, da se naučimo kako se pravilno rokuje z lesenimi pripomočki, kako se za njih skrbi in kako se jih dezinfekcira.

Leseni pripomočki za maderoterapijo.

Vmes je kratka pauza za kosilo oziroma malico in že spet nadaljujemo praktični del tečaja za maderoterapijo. Maderoterapijo vadimo tako dolgo, da samozavestno osvojimo vse gibe in odgovorimo na vsa vprašanja. Na vrsti je še izvajanje maderoterapije kot celota, se pravi, da se naredi celotna maderoterapija na modelu v določenem času (30 ali 45 min). Po želji še naši madero coachi izvedejo maderoterapijo na tečajnici, da občuti to kaj občutijo stranke. 🙂

Tečaj maderoterapije – praktični del.

Vsaka tečajnica po uspešno opravljenem praktičnem delu dobi certifikat in je vpisana v bazo izvajalcev maderoterapije po perfectbodi metodi, salon pa je vpisan na spletno stran maderoterapija.si.

Certifikat za maderoterapijo po perfectbody metodi.

Po končanem tečaju maderoterapije sledi slikanje, ki je dosti krat zelo zabavno.

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi.

Ker pa si želimo biti vedno boljši, na koncu tečaja maderoterapije prosimo naše perfect tečajnice, da podajo svoje mnenje o tečaju maderoterapije.

Mnenje o tečaju maderoterapije.

Vsaki tečajnici nudimo opravljanje maderoterapije v našem centru Perfect Body, dokler ne dobi samozavesti za samostojno delo, izvajanje maderoterapije. Na razpolago so vsi pripomočki za maderoterapijo, po želji najdemo tudi model.

Z dovoljenem,  z veseljem tudi promoviramo tečajnico in maderoterapijo na naših soc. omrežjih Facebook in Instagram.

Če te zanima še kaj več o tečaju maderoterapije za preoblikovanje telesa in po novem tudi o tečaju maderoterapije za pomlajevanje obraza (ne skrbi, tukaj ne govorimo o celulitu), nam piši na info@maderoterapija.si ali nas pokliči na 031 445 802.

Več informacij o tečajih maderoterapije, kje se izvajajo in kdaj pa izveš tukaj: http://www.maderoterapija.si/tecaji/

 

Če pa si že nestrpna pa bi se kar takoj rada prijavila na tečaj pa lahko to storiš tukaj:

https://goo.gl/forms/1vsPy09loeeO583r1

 

Aja, še to. Ker vemo, da si nestrpna, da začneš izvajati maderoterapijo po perfectbody metodi, da nimaš skrbi za marketinški del posla (letake si že prejela na tečaju) po tečaju maderoterapije dobiš dostop do vseh slik, besedil in ostalih datotek, ki so že pripravljene za tisk.

Pripravljene datoteke za maderoterapijo za tisk.

 

Prav tako ti damo kontakt vseh izvajalcev in dobaviteljev (tiskarna, grafična oblikovalka, fotografi, spletno oglaševanje,,…), da ti ostane čim več časa za opravljanje maderoterapije na strankah.

 

Madero centri po Sloveniji.

 

Pa še dodatni bonus:

ker imamo kar nekaj povpraševanja po storitvah maderoterapije, vse potencialne stranke (glede na lokacijo) napotimo do tebe.

 

madero coachi po perfect body metodi

Madero coachi po perfectbody metodi.

 

Sem že povedala, da je na tečaju omejeno število tečajnic in da ima vsaka tečajnica svoj model, zato je tečaj maderoterapije zelo kratek (en dan) in zelo intenziven. Tako ti ne jemljemo preveč tvojega dragocenega časa, hkrati pa dobiš vse kaj potrebuješ za samostojno delo maderoterapije.

Če še te kaj zanima, nas pokliči na 031 445 802 in Matej ti bo z veseljem pomagal.