Tečaj za maderoterapijo, Sneki – ubica celulita

Tečaj za maderoterapijo pri Sneki, ubici celulita smo res nestrpo čakali, saj je ona pripeljala maderoterapijo v Srbijo in izumila svoje valjčke, naredila maderoterapijo prepoznavno.

Tečaj pri Sneki je potekal še z eno tečajnico tako, da je potekal tečaj maderoterapije res individualno in Sneki se nam je lahko popolnoma posvetila.

Jaz sem ponovno bila za model, družbo pa mi je delal mali Levin, za katerega je Sneki v hecu rekla, da je najmlajši tečajnik maderoterapije.

Levin – najmlajši tečajnik za maderoterapijo

 

Kako je potekal tečaj maderoterapije pri Sneki, ubici celulita?

Začeli smo kar s praktičnim delom madeoroterapije, Sneki je začela pri osnovah in njenih začetkih maderoterapije. Pri Sneki, ubici celulita kot ji pravijo, se je takoj videlo, da je zaljubljena v maderoterapijo, v lesene pripomočke in da svoje delo opravlja s srcem.

Z veseljem nam je odgovorila na vsako vprašanje in povedala njene dolgoletne izkušnje glede izvajanja maderoterapije. Po nekaj urah praktičnega dela maderoterapije, je prišel model za maderoterapijo, ki je redna stranka pri Sneki in Teja je naredila maderoterapijo v celoti, kot jo izvaja Sneki. Tako si je Teja prislužila certifikat za maderoterapijo od Sneki, ubice celulita.

Tečaj pri Sneki, ubici celulita

Tečaj pri Sneki, ubici celulita

 

Zraven dragocenih izkušenj, strokovnega znanja, certifikata smo dobili tudi set valjčkov s katerimi Sneki izvaja maderoterapijo.

leseni valjčki za izvajanje maderoterapije pri Sneki, ubici celulita

leseni valjčki – oklagije za izvajanje maderoterapije pri Sneki, ubici celulita

 

Edino na kar smo bili opozorjeni po tečaju maderoterapije pri Sneki je bilo, da se uči in reklamira, da je maderoterapija 100 % brez kontraindikacij (da lahko z lesenimi pripomočki masiraš vse, kar pa ni res, saj so pri maderoterapiji enake kontraindikacije kot pri masaži).

Znanje, ki smo ga pridobili pri Sneki in ostalih madero strokovnjakih,  smo združili v perfectbody metodo maderoterapije za preoblikovanje telesa, ki vključuje vse naše dolgoletne izkušnje preoblikovanja telesa s strankami iz centra Perfect Body.

Tako je nastala maderoterapija po perfectbody metodi, kjer uporabljamo komplet 6 različnih lesenih pripomočkov, s katerimi dosežemo odpavo celulita in preoblikovanje telesa v najkrajšem času.

Naš tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je sktrukturiran tako, da najprej predamo teoretično znanje o stranki kot celoti (perfectbody metoda), ki zajema obsežno analizo stranke s pomočjo vprašalnika, posveta, pregleda in testne maderoterapije. Tako lahko pomagamo stranki, da se v svojem telesu počuti perfect.

Ker v enem dnevu tečaja predamo vso znanje in izkušnje in ker se vsakić še dodatno izobražujemo, našim tečajnicam ponujamo neomejen obisk enakega tečaja v enem letu. Ker je tečaj maderoterapije res intenziven, tečajnica prejme dostop do spletne akademije, kjer ima na voljo posnetke teorije in prakse, da lahko maderoterapijo osvoji do popolnosti. Največ vprašanj  se pojavi, ko začnemo izvajati maderoterapijo na strankah in ni pričakovanih rezultatov, zato smo vedno na voljo za vsa dodatna vprašanja.

Ob maderoterapiji za preoblikovanje telesa smo se navdušili nad maderoterapijo za pomlajevanje obraza, ki daje še hitrejše rezultate kot pri telesu (saj vem, da se to sliši nemogoče, ampak je res. 🙂 – preveri na brezplačni tesni maderoterapiji).Pri maderoterapiji obraza delujemo na celotno telo, enako kot pri relfeksoterapiji, saj na obrazu ni površinske fascije in s pomočjo maderoterapije obraza tretiramo celo telo.

Za vsa vprašanja in brezplačno testno maderoterapijo smo ti na voljo na 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si

 

Več informacij o tečajih maderoterapije po perfecbody metodi:

Tečaji