Access Bars Delavnica v PERFECT MADERO centru

Rekli so mi: »Ko boš shujšala boš srečna.«

Pa nisem bila. Spremenila se je oblika telesa a moj notranji svet, ki je pripovedoval o tem, da nisem vredna in dovolj dobra (ne glede na to kar sem naredila ali kakšen je bil moj videz), je ostal nespremenjen.

Moja podzavestna prepričanja so ustvarjala mnogo bolezenskih stanj, čustvenih zlorab in finančnih izzivov.
Pot iskanja sebe je vključevala veliko različnih tehnik, metod in učenj in pri tem so pomembno vlogo odigrali Barsi –  tako pomembno, da sem začutila klic, da znanje delim naprej.

Ali tudi ti verjameš, da boš srečen ko boš ustvaril nov partnerski odnos, poiskal drugo službo, ko bodo otroci odrasli, ko boš zgradil hišo, ko boš imel več časa, ko…?
Mogoče boš a bo to le začasna sreča – novi partner ne bo dolgo novi, druga služba ti bo sčasoma postala rutina in samoumevna, otroci bodo odrasli ampak takrat boš imel »težave« z zetom/snaho,…
Nič zunaj tebe te ne more trajno osrečiti, tisto za čemer se tako zelo podiš je v tebi.

Vabim te, da se mi v nedeljo 11.9.2022 pridružiš na Bars delavnici v Mariboru, kjer te bom naučila tehnike s katero boš stopil svoja podzavestna prepričanja in strahove, ki te ovirajo, da ustvariš radostno življenje.

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani, preidejo v stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Tehnika je znanstveno potrjena in z njo lahko vplivamo na:

‍odnose
denar
zdravje
stres
depresije
odvisnosti,…

Veselim se tvoje prisotnosti in novih možnosti, ki jih bomo ustvarili skupaj

P. S. Imeti zdravo, močno in pretočno telo je blagoslov a naj tvoje sreče ne krojijo kilogrami.
Ko spustiš podzavestna prepričanja, ki ustvarjajo katerokoli bolezensko stanje (tudi debelost), bo zdravo telo »posledica« in ne več nekaj za kar se moraš matrati.

 

 

KAKO POTEKA DELAVNICA:
V prvem, teoretičnem delu, spoznamo Access Consciousness, orodja in vprašanja, ki vam pomagajo spremeniti stvari, ki za vas ne delujejo več. V praktičnem delu se naučimo izvajati Access Bars terapijo.
Po delavnici prejmete CERTIFIKAT Bars praktika, kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapij. Lahko jo dodate kot dopolnilo temu, kar že izvajate ali pa začnete popolnoma nov posel. Barse lahko uporabljate zase in jih izvajate sami sebi oziroma vašim znancem in družinskim članom.
KDAJ: 11.9.2022, od 10:00 do 18:00 ure
KJE: Perfect Madero Center
CENA:
240€ (za tiste, ki delavnico ponavljajo je cena polovična – 120€)
otroci do 15-ega leta imajo delavnico brezplačno v spremstvu staršev
mladostniki od 16-ega do 18-ega leta pa polovično ceno, 120€