TEČAJ ROČNE LIMFNE DRENAŽE PO METODI PB

Tečaj ročne limnfne drenaže za PREOBLIKOVANJE TELESA 

Na začetku se najprej seznanimo z osnovami krvnega in limfnega obtoka. Poglobljeno se seznanimo z celotno potjo limfe od delovanjem limfnih kapilaric pa vse do izliva v krvni obtok. Najpomembnejše je razumevanje kako delujejo limfne kapilarice, kar je še posebej pomembno pri metodi preoblikovanja telesa, ker nam je namen, da se maščobne kaplje odplavljajo čim hitreje iz telesa. Vse premalo se govori o pomembnosti prav limfnega obtoka. Da pa vemo kam peljati limfo se seznanimo tudi s tem, v katero smer teče limfa in kje je večje število bezgavk, ker delujejo tudi kot filter limfe.2

 


Pri praktičnem delu se seznanimo najprej z osnovnimi gibi potem pa tretiramo posamezna področja telesa. Naučimo se postopke na vratu, trebuhu, nogah, rokah, hrbtu in obrazu. Potem pa vsak posameznik to znanje uporabi pri posameznih terapijah. Pri preoblikovanju telesa to znanje vsakodnevno uporabljamo tudi v praksi. Če se izvaja katera storitev na obrazu se izvaja RLD tudi na obrazu, kar nam pomaga pri maderoterapiji obraza npr. Pri celulitu na stegnih ob pregledu opazimo, da je težava tudi zastajanje vode, zato ponovno uporabimo RLD na tem delu za hitrejši učinek.

TEČAJ ROČNE LIMFNE DRENAŽE , ki vam ga predstavimo na našem tečaju je namenjen predvsem kozmetikom in terapevtom maserjem, ki delujejo v kozmetičnih salonih za preoblikovanje telesa.

TEČAJ je  sestavljen :

20% teoretičnega dela
80 % praktičnega dela

Cena dvodnevnega tečaja je 390 eu

VSEBINA TEČAJA PO METODI PB:

ZGODOVINA ROČNE LIMFNE DRENAŽE
OBTOČILA
TRANSPORT SNOVI IN NALOGE KRVI
Naloge krvi
KARDIOVASKULARNI SISTEM
LIMFNI SISTEM
Imunski sistem
Limfni organi
Nastanek limfe
Limfni obtok
Smer limfnega toka
BEZGAVKE IN PODROČJA LIMFNIH VOZLOV
BEZGAVKE NA VRATU IN V GLAVI
BEZGAVKE POD PAZDUHO
BEZGAVKE V PRSNI IN TREBUŠNI VOTLINI
DIMELJSKE IN STEGNENIČNE BEZGAVKE
ROČNA LIMFNA DRENAŽA PO PERFECT BODY METODI

 

Prijava na tečaj

 

Predavateljiva tečaja RLD

Barbara Stopar

Barbara Stopar