Tečaj maderoterapije perfectmadero, 3 v 1

TEČAJ MADEROTERAPIJE – PERFECTMADERO, 3 v 1

Posebni tečaj maderoterapije – perfectmadero, ki je kombinacija klasične, brazilske maderoterapije in perfectbody metode, zato dosežemo takojšen rezultat in zadovoljne stranke

Na tečaju perfectmadero, 3 v 1 v enem dnevu osvojiš kar tri tehnike za doseganje popolnih rezultatov – klasično maderoterapijo, brazilsko vakum maderoterapijo in perfectbody metodo in prejmeš 12 lesenih pripomočkov za izvajanje maderoterapije.

Ker ti v enem dnevu predamo ogromno znanja, smo ustanovili online akademijo za maderoterapijo, kjer so video posnetki celotnega tečaja (teorije in prakse), tako da lahko osvojeno utrjuješ, dokler ne postaneš dovolj samozavestna za delo na strankah.
Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš maderoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.
Če bi raje vadila v živo, ti omogočamo neomejen obisk enakega tečaja v roku 1 leta, v našem centru za maderoterapijo v Mariboru.
Po tečaju maderoterapije prejmeš certifikat za perfect maderoterapevtko in lahko odpreš svoj madero center ali najdeš zaposlitev v lepotni industriji.
Maderoterapijo po perfectbody metodi poučujejo v srednjih in višjih kozmetičnih šolah po Sloveniji, najdeš jo v najboljših hotelih in spajih ter v 342 kozmetičnih salonih po Sloveniji in tujini.
Akcijska cena za perfectmadero tečaj: 700 € (namesto 888 eur)
Cena za perfemadero tečaj vsebuje:
– SET LESENIH VALJČKOV (6 kom) za klasično maderoterapijo
– SET LESENIH SKODELIC (5 kom) za brazilsko maderoterapijo
– DVOJNI VALJČEK za odpravo celulita
Teoretični del tečaja maderoterapije:
– vse o maderoterapiji
– brazilska maderoterapija
– perfectbody metoda
– vprašalnik
– uvodni posvet
– pregled
– slikanje
– testna maderoterapija
sestava paketa
Praktični del tečaja maderoterapije:
– osnovna klasična maderoterapija
– brazilska maderoterapija
– individualna maderoterapija
dvig zadnjice
Priročnik o maderoterapiji – klasična
Certifikat
Video tečaj
Podpora po mailu, v živo ali po telefonu
Ponovni obisk enakega tečaja neomejeno x v 1.letu v Mariboru
Tvoje objave na naših socialnih omrežjih pod #perfectmadero
Popust za nakup pripomočkov na spletni strani www.shop.maderoterapija.si (olje in kreme)
Vpis maderoterapevtke na www.maderoterapija.si
Zaradi trenutnih razmer, smo omejili število tečajnic na maksimalno tri tečajnice, zato se je potrebno čimprej prijaviti in plačati prijavnino, saj je le tako zagotovljeno mesto na tečaju.

Prijava in termini:

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/
Več informacij na tel. številki 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si.

Tečaj je posebej primeren za tiste, ki nimajo izkušenj z preoblikovanjem telesa, saj se naučijo osnov maderoterapije – klasično maderoterapijo in preoblikovanje telesa s pomočjo vakuuma brazilske maderoterapije ter perfectbody metodo in tako dosegajo popolne rezultate.

STROKOVNO ZNANJE:
Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.
ONLINE MADERO AKADEMIJA:
Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.
BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE
Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta, da obnoviš znanje in osvojiš novosti.
UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU
Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.
SKUPINA DO 3 TEČAJNICE
Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno # tečajnice (in 3 modele). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.
OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU
Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem madero centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 3. mesecev po tečaju.
BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA
Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectbody madero centru v Mariboru.
NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE
Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.
PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU
Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.
STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO
Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi) za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.
PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE
Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama ne razbija glave zakaj pri določenih strankah ni rezultata, čeprav se maksimalno trudijo. Želimo, da se učiš na naših napakah, ne na svojih in zato dosegaš najhitrejše rezultate.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Prijaviš se lahko tako, da izpolniš prijavnico na dnu strani:
http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/
ali nam pošlješ mail na info@maderoterapija.si, 031 445 802.