Pogosta vprašanja o tečaju maderoterapije


Pogosta vprašanja o tečaju maderoterapije

Ker prejmemno dosti mailov in vprašanj glede samega tečaja maderoterapije po perfectbody metodi, sem zbrala nekaj najpogostejših vprašanj. Če te še kaj zanima, pa smo ti na voljo na 031 445 802, info@maderoterapija.si.

 

Pogosta vprašanja o tečaju maderoterapije

Pogosta vprašanja o tečaju maderoterapije

Kaj zajema cena tečaja za madeoterapijo?

Tečaj maderoterapije zajema:
1. Tečaj teoretični in praktični del maderoterapije
300,00 eur  – vsebuje praktični in teoretični del, priročnik, delovni material, certifikat, sveže sadje, vodo, kavo.

2. Material za maderoterapijo:
210,00 eur set valjčkov (6 kom) – FSC certifikat in 1 letna garancija, slovensko poreklo

3. Marketing material za maderoterapijo:
90,00 eur – vsebuje (tiskani material – letaki, promocijski material (fotografije, besedila, članki), vpis salona na spletno stran maderoterapija.si, reklamiranje na socialnih omrežjih.

4. Tečaj praktičnega dela metode VacuSlim 48

 

SKUPINSKI TEČAJ MADEROTERAPIJE SKUPAJ: akcijska cena 500,00 eur  (namesto 600,00 eur)

Več o madero coachih, maderoterapiji po perfectbody metodi in ostalem: www.maderoterapija.si.

 


Kaj pomeni perfectbody metoda? Kaj je maderoterapija po perfectbody metodi? V čem je prednost maderoterapije po perfectbody metodi?

Perfectbody metoda preoblikovanja telesa se razvija od leta 2009, ko je Maja Mrevlje zaradi želje odpraviti si celulit, ustanovila center Perfect Body in se skozi vsa leta intenzivno posvečala tej temi.  Ker v centru Perfect Body ponujamo 100 % zadovoljstvo pri preoblikovanju telesa, smo razvili posebno metodo, s katero lahko zagotavljamo zadovoljstvo stranke.


PERFECT BODY METODA
Na teoretičnem delu tečaja predstavimo Perfect Body metodo, njene prednosti in korake po katerih delujemo:

  1. Vprašalnik, analiza stranke.
  2. Potek pregleda in slikanje stranke.
  3. Posvet in testna maderoterapija.
  4. Sestava paketa, priporočila stranki.
  5. Vodenje stranke skozi proces od pregleda do mnenja zadovoljne stranke.
  6. Odgovori na pogosta vprašanja strank.

V okviru teoretičnega dela bomo podali odgovore na sledeča vprašanja, ki se pogosto pojavljajo:

  • Kaj je maderoterapija in njena zgodovina?
  • Kako deluje maderoterapija na telo?
  • Kontraindikacije.
  • Učinki maderoterapije.
  • Cena in trajanje maderoterapije.
  • Kako kombiniramo maderoterapijo z ostalimi tretmaji?
  • Kaj je celulit in zakaj nastane, stopnje in vrste celulita?
  • Kako odpravimo celulit z maderoterapijo?
  • Čas trajanje maderoterapije.
  • Priporočene cene maderoterapije.
  • Kdaj in kako se kombinira maderoterapija z ostalimi metodami.
  • Pogosta vprašanja strank o maderoterapiji.

 

Naučimo se tudi slikanja, kakšna naj bo postavitev, razdalja, način slikanja, program za primerjavo slik.

 

Ali maderoterapija po perfectbody metodi 100 % odpravi celulit in preoblikuje telo?

Žal ne. Na tečaju se naučimo kdaj ni zadovoljivih rezultatov, čeprav stranka nima kontraidikacij za maderoterapijo. Tako lahko, že na začetku lažje ocenimo pričakovane rezultate. Sevada pa je vsako telo unikatno in vsak nerezultat nam da novo znanje, nova spoznanja. Zato je praksa tista, ki je najbolj pomembna. In seveda želja, da odpravimo celulit pri vsaki posameznici, neglede na stanje.

 

Kako poteka praktični del tečaja za maderoterapijo?

PRAKTIČNI DEL TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Praktični del zajema izvedbo tretmaja na modelu. Zato za tečaj maderoterapije potrebuješ svoj model. Model bo v spodnjem perilu. Prej je potrebno preveriti, če ima model kakšno kontraindikacijo in se na njej ne sme izvajati maderoterapija. Če si modela ne moreš organizirati, zanj poskrbimo mi. Super pa je, če je tvoj model, na katerem boš lahko kasneje izvajala maderoterapijo in se takoj prepričala o učinkovitosti maderoterapije pri odpravi celulita in preoblikovanju telesa.

Tečaji maderoterapije so oblikovani tako, da se izvajajo v majhnih skupinah. Tečaje izvaja več madero trenerjev (odvisno od št. prijavljenih), zato že na intenzivnem enodnevnem tečaju maderoterapije osvojiš detajlno tehniko izvajanja maderoterapije. Poleg praktičnega prikaza maderoterapije tečajnice vadijo maderoterapijo dokler da jo osvojijo in so dovolj samozavestne za samostojno delo. Vsaka tečajnica se lahko brezplačno udeleži vsakega naslednjega tečaja, da popolnoma osvoji maderoterapijo.

Ker se zavedamo, da je en dan intenzivnega tečaja zelo naporen, smo v ta namen pripravili on-line tečaj praktičnega dela maderoterapije, kjer lahko osvojiš maderoterapijo v celoti (dostop dobiš po opravljenem tečaju).

(sedaj dobiš dostop do dropboxa, konec meseca marca pa bo posebna online madero akademija, kjer bodo vse informacije na enem mestu).

 

Na praktičnem delu te naučimo tudi kako pravilno izvajati metodo odprave celulita s pomočjo anticelulitnih izdelkov in vakuma.

NA TEČAJU MADEROTERAPIJE PREJMEŠ:

  1. set lesenih pripomočkov,
  2. vse naše praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa,
  3. teoretično in praktično znanje maderoterapije,
  4. izkušnje na področju marketinga,
  5. tiskan promocijski material in fotografije v uporabo,
  6. vpis salona na spletno stran maderoterapija.si in objave na družbenih omrežjih,
  7. certifikat,
  8. vso podporo pri nadaljnjih izvajanjih maderoterapije.

Kdo lahko opravlja storitev maderoterapije oz. kakšno izobrazbo potrebujem?

 

Za izvajanje maderoterapije ne potrebujete nobene posebne izobrazbe. Znanje anatomije, masaže,… je vsekakor dobrodošlo in si ga lahko pridobite pred ali po tečaju maderoterapije. Verjamem, da vsak želi delati najboljše in mu je cilj pridobiti čim več znanja, zato priporočamo čim večjo izobraženost in prakso na tem področju.

 

Kaj je potrebno za registracijo maderoterapije kot storitve?

 

Za opravljanje dejavnosti maderoterapije je potrebno pri postopku registracije podjetja izbrati šifro dejavnosti iz Standardne klasifikacije dejavnosti 2008 – 96. 040 Dejavnosti za nego telesa (dejavnosti za izboljšanje telesnega počutja in za sprostitev, ki jih opravljajo turške kopeli, savne in parne kopeli, solariji, saloni za hujšanje, saloni za masažo, fizioterapevtska masaža ne spada!)

Da boste dejavnosti za nego telesa opravljali v skladu z zakonodajo, morate poskrbeti tudi za ustrezne prostorske pogoje za opravljanje masaže.

Pri izvajanju osebnih storitev je treba upoštevati Pravilnik o minimalnih sanitarno zdravstvenih pogojih za opravljanje dejavnosti higienske nege in drugih podobnih dejavnosti.

 

Ali je za prijavo na tečaj maderoterapije potrebno kakršnokoli predznanje?

 

Za tečaj maderoterapije ni potrebno nobeno predznanje, prav tako ne za izvajanje maderoterapije saj spada to pod dejavnosti za nego telesa.

Prednost tečaja maderoterapije po perfectbody metodi je ta, da je obširen teoretični del, kjer skuša Maja prenesti praktične izkušnje 10 letnega delovanja pri preoblikovanju telesa.
Dodatna prednost je še, da se lahko vsak atečajnica udeleži vsakega naslednjega tečaja (neomejeno koliko krat).

Pa še nekaj. 🙂
Ker se zavedamo, da je en dan intenzivnega tečaja zelo naporen, smo v ta namen pripravili on-line tečaj praktičnega dela maderoterapije, kjer lahko osvojiš maderoterapijo v celoti (dostop dobiš po opravljenem tečaju).

(sedaj dobiš dostop do dropboxa, konec meseca marca pa bo posebna online madero akademija, kjer bodo vse informacije na enem mestu).

Zaradi večje strokovnosti in odgovornosti do strank pa priporočamo poglobitev v anatomijo telesa in pridobitev dodatnega znanja. Ampak nekje moramo začeti in tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je odlična odskočna deska, če se želiš posvetiti preoblikovanju telesa.

 

Če je še kakšno vprašanje, pa smo na voljo na mailu info@maderoterapija.si ali na tel. št. 031 445 802.

Maja Mrevlje