Kaj pravijo tečajnice o tečaju maderoterapije po perfectbody metodi?

MNENJA UDELEŽENK TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Tečaji za maderoterapijo – perfectbody metoda so na zelo kakovostni ravni, zadovoljne tečajnice so dokaz našega strokovnega in uspešnega dela:

KRISTINA KOCJANČIČ, KLEMEN MEDEOT, DOTIK VEČNE MLADOSTI:

“Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je bil TOP! Teoretičen del poučen, razumljiv, uporaben in pol zanimivih informacij. Praktični del isto zanimiv, lepo predstavljen, sproščen.”

KATI GROM, DERMATOLOGIJA METKA ADAMIČ:

“Tečaj maderoterapije je bil zelo intenziven in uspešen. ”

AIDA BLAŽEVIČ, MUZA BEAUTY STUDIO:

Tečaj maderoterapije mi je bil zelo všeč, dobila sem potrebne informacije, dobila sem potrebne infromacije, ki mi prej niso bile jasne. Samo mnenje o maderoterapiji pa me je že na tečaju prepričalo in se že veselim dela na strankah.”

ANDREJA ŽIGANTE:

“Super tečaj maderoterapije. Lepo je bilo predstavljeno vse (teorija)in praktični del je bil najboljši. Zelo sem bila zadovoljna.”

TJAŠA KAVAŠ:

“Vse profesionalno in super.”

VANESA MESAREC, KOZMETIČNE STORITVE VANESSA:

“Najprej bi pohvalila predvsem osebje, sproščeno vzdušje in ODLIČEN ambient. Vrnem se definitivno ob prvi priliki. Kar tako naprej! HVALA”

NUŠA PEČNIK, MIMOS:

“Super predavatelji. Teorija zelo podrobno, prav tako praksa. S tečajem maderoterapije sem zelo zadovoljna.”

ALENKA ZEMLJIČ, ARTIST BEAUTY HOUSE:

“Vzdušje je bilo super in sproščeno. Tečaj maderoterapije je zelo intenziven. Odnesli smo veliko znanja. Predavatelji se zelo potrudijo, da nam podajo čim več  uporabnega znanja na razumljiv način.”

TOM CIGLAR, ARIST BEAUTY HOUSE & LIŠPALNICA:

“Prijeten, poučen tečaj maderoterapije. Odnesli smo veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Se še bomo vrnili!”

ANJA KNEZ, PALAČA SPROSTITVE IN ZDRAVJA, KOZMETIČNI SALON ANJA:

“Tečaj maderoterapije je bil super, praktični del je bil super. Prikazano in izvajanje smo hitro osvojili. Posvetijo se.”

ANKICA VANGELOVA, MADEROTERAPIJA KRANJ:

“Maderoterapija je super za odpravljanje celulita in fit postavo. Tečaj – TOP!! Matej, Teja, Maja – vsi super, delijo znanje z nasmehom. Veselim se nadaljnih srečanj! Hvala vam!!”

ZDENKA BUČAR, MASAŽE BOGASTVO ZDRAVJA:

“Zelo zadovoljna s tečajem maderoterapije. Odlično in zelo raumljivo podana teorija. Praktični del vrhunski, če je bilo potrebno večkrat pokazano in prez problemov ponovljeno. Res vrhunski predavatelji. Za vse pridobljeno znanje se od srca zahvaljujem. Čista 10!!! Pa še na razpolago so vedno za dodatna vprašanja.”

BARBARA KOLAR, BARBEELEEN MAKE UP & COSMETICS:

“Sam tečaj maderoterapije je bil TOP! Sproščeno vzdušje, veliko novega znanja, dober prikaz ter učenje. Super je bilo, ker ni bilo občutka hitenja, smo lahko vse vprašale in se prepričale o pravilnem rokovanju. Seveda smeha ni manjkalo. Pozitivno presenečena tudi za ves tiskovni in promo material, ki se ga dobi zraven.”

JULIJA TRŠAR, KOZMETIČNI SALON SIMFONIJA:

“Pozitivno sem presenečena, tečaj maderoterapije je bil super, odnesla sem dosti znanja in novih informacij. Vsa pohvala osebju, ki so zelo strokovni in prijazni, tako da je tečaj potekal zelo sproščeno. Vesela sem, da sem madero terapijo spoznala tudi bolj podrobno in jo bom z veseljem uporabila kot kombinacijo shujševalnih tretmajev in masaže.”

TANJA HANŽEL, KOZMETIČNI STUDIO T:

“Same pohvale za ves trud in profesionalno predavanje. Navdušena nad maderoterapijo in ekipo! ”

PETRA FILIPI, KOZMETIČNI SALON SIMFONIJA:

“Sam tečaj maderoterapije je zadovoljil pričakovanja. Tečaj je bil korektno izveden v teoretičnem kot tudi sam praktični prikaz. Glede same maderoterapije v smislu učinkovitosti pa bom lažje komentirala po izvajanju tretmajev.”

GORDANA JEZERNIK, LEPOTILNICA:

  • gradivo – 10.
  • praksa – 10. ,
  • temeljit prikaz,
  • zadovoljivi odgovori na vsa vprašanja,
  • odlična podpora.

KAJA SADAR, BARBEELEEN MAKE UP & COSMETICS:

” Odlična nadgradnja anticelulitne masaže, lažje za izvajat, viden efekt. Vedno strmim k novostim in vem, da bodo stranke dobro sprejele madero terapijo glede na to kakšne kakšne učinke so imele že z klasično anticelulitno masažo.”

MARINA KOLENDA, ŠENTILJ:

“Super tečaj, zelo zadovoljna s teorijo in praktičnim delom, prijazna in strokovna ekipa. Vse pohvale.”

MARJETKA ŠAJN, MASAŽE ZEN-HOLI:

” Tečaj maderoterapije je bil odlično organiziran, učitelji so bili super.”

PETRA MULEJ GRM, HARITE, NEGA IN LEPOTA OBRAZA IN TELESA:

“Zelo strokovno izveden tečaj maderoterapije. Podanih je bilo zelo veliko koristnih informacij. Zelo všeč mije, da imamo po opravljenem tečaju možnost da se ponovno oglasimo na naslednjem izobraževanju in dopolnimo svoje znanje.”

MARIJA BOŽNIK, IZOLA:

” Menim, da je tečaj maderoterapje zelo dober, saj je dobra investicija v bodoče. Glede na to, da se čedalje bolj zavzemamo za za lep videz, bo to nekoč redna masaža skoraj vsake ženske. Tečaj maderoterapje je bil zelo dobro izpeljan. Zelo sem zadovoljna. Pridobila sem veliko novega znanja.”

MAŠA BEAUTY STUDIO:

“Tečaj maderoterapije je bil super, odlična energija.”

AMER JUKAN, AVSTRIJA

“Tečaj je potekal v zelo lepem sproščujočem vzdušju, mentorjem vse pohvale!”

SIMONA KOČAR, SALON FREEYA

“Tečaj maderoterapije je bil odličen. Pohvale obena, za odlično predavano, povedano, razloženo in zelo razumljivo teorijo in izvrstno izvedbo pratičnega dela. Vzdušje je bilo odlično, sproščeno, a vseeno strokovno, profesionalno. Hvala za vse, se vrnem :).”

JASNA PISKAR JERE, STUDIO REBEKA

Tečaj maderoterapije je bil super, podano ogromno znanja. Teorija v piko, oba trenerja odlična! Se že veselimo tečaja za obraz. Super ste, hvala!!

TINA KOS, CORE-EX:

“ Odlično. Izčrpno predavanje, odličen praktičen del maderoterapije. Hvala za vse.”

POLONA ROGINA:

“ Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je bil TOP! Toliko pridobljenega znanja in pozitivnih izkušenj, da kar žarim. Pridobljen cetifikat je moje znanje še samo nadgradil. Za tečaj maderoterapije bi se odločila še 1 x. Gremo delat. :)”

KLAVDIJA BOŽIČ, CORE-EX:

“ Zelo pozitivni vtisi, odlično razloženo, prikazano. Dobila sem vse odgovore na vprašanja, naučila sem se tehnike maderoterapije. Bi priporočila vsakemu, ki si želi znanja na tem področju.”

JELENA BOJANIČ:

Na tečaju maderoterapije je bilo odlično. Priporočam.”

LEJA CERAR,KOZMETIČNI SALON LEPA SI:

“Tečaj maderoterapije je bil zelo zanimiv, dobro razložen in uporaben za več namenov.”

ŠPELA GRENKO:

“ Tečaj maderoterapije je bil izveden strokovno, nazorno, izpolnili so vsa moja pričakovanja.

ESTER BESEDNJAK:

“ Tečaj maderoterapije je potekal v prijetnem vzdušju. Zahvaljujem se za predstavitev zelo učinkovite metode maderoterapija. Hvala za sodelovanje, priporočam.”

SUZANA ŠIMEK, STUDIO BETNAVČICA:

“ Tečaj maderoterapije mi je bil všeč.”

NEJA SKOPEC:

“ Tečaj maderoterapije se mi je zdel super, po mojih pričakovanjih. Zelo kompleksen, individualen, poučen. Trenerji pa prijazni, vrhunsko izobraženi in osredotočeni na tečajnike.”

VIVI STRLEKAR, ŠPELA OŠTIR, TERME KRKA:

“ Bilo nama je super. Uživale smo celi dan, prijeten kolektiv ste z kvalitetnim znanjem.”

MAŠA KRIVEC, MAŠA BEAUTY STUDIO:

“ Tečaj maderoterapije je bil super, odlična energija.”

DUŠANKA JUSTINEK:

“ Tečaj maderoterapije je bil zelo celostno predstavljen. Kakovostna predstavitev v prijetni atmosferi.”

ŠPELA ŠVARC:

“S tečajem maderoterapije sem izredno zadovoljna. Strokoven pristop in lepo poskrbljeno za dobro počutje tečajnic.”

MILENA ZAJC, STUDIO REBEKA:

“Tečaj maderoterapije je bil izredno prijetno izpeljan. Podatki in vse kar je kar je potrebnoza samo izvedbo maderoterapijeso nam bili izčrpno predani. Teorija o maderoterapiji je bila dovolj obsežna, da razumeš na kakšen način z maderoterapijo vplivaš na samo oblikovanje in boljše počutje stranke. S prijetnim občutkom se bom lotila dela s strankami z maderoterapijo.”

TINA SUŠNIK, KOZMETIČNI SALON LEPA SI:

“Tečaj maderoterapije se mi je zdelzeo celovit in ogromno predanega znanja v tako kratkem času. Predavateljica pa zelo strokovna in profesionalna.”

MARLENA KRIVAK, GROZNICA, HRVAŠKA:

“ Madero trenerka Dražena je jako ljubazna i simpatična. Trudila se je da objasni sve u pojedinosti, objasni celu fiziologijo čovjeka. U praktičnom dijelu je isto demostrila i ispravljala rad sa valjcima. Smatram da je dobra u tome i svaka pohvala.”

SVIJETLANA BUKOVAC, KOZMETIČKI SALON SVIJETLANA:

“Trenerka je jako educirana, ljubazna i prekrasno sve objasnila i pokazala. Oduševljena sam. I veselim se njenom ponovnom susretu.”

TONI TUHTAN, PAG

“ Sve pohvale!!!”

LIDIJA MIHAVLJEV TONČIČ, RELAX ZONE, HRVAŠKA 

“Stručnost i vrhunsko znanje za svaku pohvalu!”

KATARINA LAZAR, RELAX ZONE:

“Tečaj maderoterapije: stručnost, vrhunsko znanje za svaku pohvalu!”

Maderoterapija po perfectbody metodi

Maderoterapija po perfectbody metodi

Če bi se tudi ti rada pridružila skupini maderoterapevtk po perfect body metody, pokliči 031 445 802 ali piši na info info@maderoterapija.si.