Tečaj za maderoterapijo pri Lotos maderoterapija center Srbija

Ponovno je bil čas za odhod v Beograd, tokrat na tečaj maderoterapije v Lotos center Srbija, ki imajo edini zaščiten brand maderoterapija, edini imajo zaščiten znak in certifikat.

Do tega tečaja smo maderoterapijo že dobro osvojili, napisali priročnik za maderoterapijo, ki zajema vso teoretično znanje o celulitu, ki smo ga v centru Perfect Body nabrali skozi 10 let izkušenj. Zato smo res nestrpno čakali tečaj in izmenjavo izkušenj glede prakse.

Dejstvo, da tečaj izvaja fizioterapevt, da pri njih dobiš priročnik, da imajo zbrandirane lesene pripomočke in  da smo na njihov tečaj čakali nekaj tednov, nas je že na začetku navdušilo.

Priročnik za maderoterapijo, Lotos center Srbija

Priročnik za maderoterapijo, Lotos center Srbija

 

Tečaj se je pričel z izvajanjem teorije in pri osnovah – kaj je celulit in kako ga lahko z maderoterapijo odpravimo, kakšne so kontraidikacije, kakšni so lahko zapleti pri nestrokovnem izvajanju,…

Praktični del pri tečaju za maderoterapijo.

Praktični del pri tečaju za maderoterapijo.

Po teoretičnem delu je prišel na vrsto praktični del, ki ga je Matej zaradi prakse z maderoterapijo zelo hitro osvojil. Ivan je nesebično predal vso znanje in izkušnje izvajanja maderoterapije.

Oklagije - leseni valjčki za maderoterapijo pri Lotosu Srbija

Oklagije – leseni valjčki za maderoterapijo pri Lotosu Srbija

Pri Lotosu dobiš kar 11 lesenih valjčkov – oklagij za izvajanje maderoterapije. Tečaj za maderoterapijo je poteka ves dan in Matej si je na koncu zaslužil certifikat za madero terapevta.

Certifikat za maderoterapevtka

Certifikat za maderoterapevta

 

Znanje, ki smo ga pridobili pri njih in ostalih madero strokovnjakih,  smo združili v perfectbody metodo maderoterapije za preoblikovanje telesa, ki vključuje vse naše dolgoletne izkušnje preoblikovanja telesa s strankami iz centra Perfect Body.

Tako je nastala maderoterapija po perfectbody metodi, kjer uporabljamo komplet 6 različnih lesenih pripomočkov, s katerimi dosežemo odpavo celulita in preoblikovanje telesa v najkrajšem času.

Naš tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je sktrukturiran tako, da najprej predamo teoretično znanje o stranki kot celoti (perfectbody metoda), ki zajema obsežno analizo stranke s pomočjo vprašalnika, posveta, pregleda in testne maderoterapije. Tako lahko pomagamo stranki, da se v svojem telesu počuti perfect.

Ker v enem dnevu tečaja predamo vso znanje in izkušnje in ker se vsakić še dodatno izobražujemo, našim tečajnicam ponujamo neomejen obisk enakega tečaja v enem letu. Ker je tečaj maderoterapije res intenziven, tečajnica prejme dostop do spletne akademije, kjer ima na voljo posnetke teorije in prakse, da lahko maderoterapijo osvoji do popolnosti. Največ vprašanj  se pojavi, ko začnemo izvajati maderoterapijo na strankah in ni pričakovanih rezultatov, zato smo vedno na voljo za vsa dodatna vprašanja.

Ob maderoterapiji za preoblikovanje telesa smo se navdušili nad maderoterapijo za pomlajevanje obraza, ki daje še hitrejše rezultate kot pri telesu (saj vem, da se to sliši nemogoče, ampak je res. 🙂 – preveri na brezplačni tesni maderoterapiji).Pri maderoterapiji obraza delujemo na celotno telo, enako kot pri relfeksoterapiji, saj na obrazu ni površinske fascije in s pomočjo maderoterapije obraza tretiramo celo telo.

Za vsa vprašanja in brezplačno testno maderoterapijo smo ti na voljo na 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si

 

Več informacij o tečajih maderoterapije po perfecbody metodi: