Prvi tečaj za maderoterapijo, Elite Srbija

Kako nas je navdušila maderoterapija, sem opisala v perfect madero zgodbi, sedaj pa je na vrsti zapis o tem kako je potekal prvi tečaj za maderoterapijo za odpravo celulita in preoblikovanje telesa v Srbiji.

Ko smo se spoznali in zaljubili v maderoterapijo, smo iskali ponudnike tečaja maderoterapije. Najprej smo raziskali kdo bi bil najbolj primeren sta nas najbolj navdušila Sneki, ubica celulita in Lotos maderoterapija Srbija, kjer je tečaj (obuku) vodi Ivan Mitrović, viši fizioterapevt.

Ker smo na Sneki in Lotos morali čakati na tečaj maderoterapije, smo jih rezervirali in zaradi navdušenja nad maderoterapijo začeli iskati nekoga, ki ima čas takoj. 🙂

Naš prvi tečaj maderoterapije

Tako smo naleteli na Elite salon v Beogradu, kamor smo se nestrpni odpravili na tečaj maderoterapije. Zraven praktičnega dela na tečaju maderoterapije smo prejeli set lesenih valjčkov.

Tečaj maderoterapije je potekal tako, da sem se jaz kot model vlegla na mizo in madero trener Ivan, je Teji začel kazati gibe z vsakim valjčkom. Teji je maderoterapija šla takoj od rok, se je takoj videlo, da ima dolgoletno prakso pri masiranju in se neverjetno hitro uči.

Med praktičnim delom nam je Ivan odgovarjal na vsa najina vprašanja in naju spoznal z strokovnjakinjo za maderoterapijo –  Angelico Soto, ki ima že nekaj letne izušnje z maderoterapijo telesa in obraza – https://www.youtube.com/user/angiemasajes/videos.

Teja je hitro osvojila izvajanje maderoterapije z vsemi lesenimi valjčki in z dvema skodelicama tako, da se je končal tečaj po dobrih treh urah.

 

 

Tečaj za maderoterapija pri Elite Srbija

Tečaj za maderoterapija pri Elite Srbija

 

Jaz sem uživala kot model, takoj se je poznal učinek maderoterapije saj sem morala zaradi pospešitve limfe kar pogosteje na wc, občutek v nogah pa je bil mnogo lažji.

Cena za tečaj maderoterapije je bila kar ugodna, prejeli smo set valjčkov, dobre nasvete, nismo pa dobili certifikata za maderoterapijo.

Komplet valjčkov za maderoterapijo, Elite Srbija

 

Tako smo se prvič bolj strokovno spoznali z maderoterapijo in dobili orodje, da se je lahko pričelo naše testiranje in raziskovanje maderoterapije v praksi.

Znanje, ki smo ga pridobili pri njih in ostalih madero strokovnjakih,  smo združili v perfectbody metodo maderoterapije za preoblikovanje telesa, ki vključuje vse naše dolgoletne izkušnje preoblikovanja telesa s strankami iz centra Perfect Body.

Tako je nastala maderoterapija po perfectbody metodi, kjer uporabljamo komplet 6 različnih lesenih pripomočkov, s katerimi dosežemo odpavo celulita in preoblikovanje telesa v najkrajšem času.

Naš tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je sktrukturiran tako, da najprej predamo teoretično znanje o stranki kot celoti (perfectbody metoda), ki zajema obsežno analizo stranke s pomočjo vprašalnika, posveta, pregleda in testne maderoterapije. Tako lahko pomagamo stranki, da se v svojem telesu počuti perfect.

Ker v enem dnevu tečaja predamo vso znanje in izkušnje in ker se vsakić še dodatno izobražujemo, našim tečajnicam ponujamo neomejen obisk enakega tečaja v enem letu. Ker je tečaj maderoterapije res intenziven, tečajnica prejme dostop do spletne akademije, kjer ima na voljo posnetke teorije in prakse, da lahko maderoterapijo osvoji do popolnosti. Največ vprašanj  se pojavi, ko začnemo izvajati maderoterapijo na strankah in ni pričakovanih rezultatov, zato smo vedno na voljo za vsa dodatna vprašanja.

Ob maderoterapiji za preoblikovanje telesa smo se navdušili nad maderoterapijo za pomlajevanje obraza, ki daje še hitrejše rezultate kot pri telesu (saj vem, da se to sliši nemogoče, ampak je res. 🙂 – preveri na brezplačni tesni maderoterapiji).Pri maderoterapiji obraza delujemo na celotno telo, enako kot pri relfeksoterapiji, saj na obrazu ni površinske fascije in s pomočjo maderoterapije obraza tretiramo celo telo.

Za vsa vprašanja in brezplačno testno maderoterapijo smo ti na voljo na 031 445 802 ali na mail info@maderoterapija.si

 

Več informacij o tečajih maderoterapije po perfecbody metodi: