Kako se znebiti celulita?

MADEROTERAPIJA po PERFECTBODY METODI – Z VALJČKI PROTI CELULITU

Že desetletja se ženske borimo z večno nadlogo, celulitom. Premalo je prostora, da bi omenila vse metode za odpravo celulita, ki smo jih preizkusile in so bile ene bolj, druge manj, spet tretje pa povsem neuspešne. Tokrat ne bomo pisali o tem, kaj celulit je in zakaj nastane, temveč se bomo posvetili odpravljanju le tega, torej omenjene pomarančne kože, z novo metodo. »Pa ne že spet!« boste rekle. No, morda pa je ta le drugačna. Pustite se presenetiti.

Moja zgodba

Maja Mrevlje, ustanoviteljica maderoterapije po perfect body metodi

Maja Mrevlje, ustanoviteljica maderoterapije po perfect body metodi

Sem Maja Mrevlje in svojo poslovno zgodbo sem začela pisati leta 2009, ko sem zaradi želje, da bi se znebila svojega celulita, ustanovila center Perfect Body, ki je specializiran za odpravo celulita in preoblikovanje telesa. Ko sem želela vključiti v preobrazbo še gibanje in prehrano, sem za pomoč prosila Mateja in tako že 4 leta skupaj nadgrajujeva zgodbo Perfect Body. Vsa leta so z nama tudi ‘perfect terapevtke’, ki s srcem in dušo opravljajo svoje delo. Ne samo sledimo, zdaj tudi narekujemo trende na tem področju in neprestano uvajamo novosti. Tako smo, ob spremljanju dogajanja na področju preoblikovanja telesa v tujini naleteli na zanimivost, ki je na našem tržišču še ni bilo, na MADEROTERAPIJO.

  

Maderoterapija – masaža z valjčki

Seveda ni treba posebej poudarjati, da gre za novo metodo pri odpravljanju celulita. Pravzaprav gre za posebno masažo, pri kateri uporabljamo lesene pripomočke. Madera špansko pomen les, anticelulitna madero terapija pa izvira iz Kolumbije. Danes obstaja dosti  različnih lesenih pripomočkov izdelanih iz določenega lesa in z oblikami, ki ustrezajo človeški anatomiji.

Ker obstaja več vrst različnih tehnik madero terapije, več različnih pripomočkov, smo opravili kopico šolanj pri različnih strokovnjakih v tujini in vso znanje ter seveda dologoletno prakso na področju preoblikovanja telesa združili v metodo MADEROTERAPIJA – perfect body metoda.


Kako deluje maderoterapija?

Ker z lesenimi pripomočki omogočamo enakomeren pritisk na vseh predelih in ker lahko prodremo globje, kot z ročno masažo, je madero terapija zares učinkovita terapija za preoblikovanje telesa.

Z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti.

S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa. Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni.

Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se videz tkiva izboljša, odpravi se celulit, izboljša se tonus kože.

Maderoterapija  po perfect body metodi z vsemi lesenimi pripomočki deluje kot:

  • krtačenje telesa (suho ščetkanje),
  • anticelulitna masaža (glajenje s palcem, masaža s členki, glajenje s pestjo,..),
  • kot vakumska masaža z aparati ali ventuzami.

Priporoča se serija minimalno 10 maderoterapij, vsak drugi dan, najmanj 30 minut. Prvi rezultati se opazijo že po tretji madero terapiji, odvisno od začetnega stanja.

Šli smo še korak dlje – tečaji maderoterapije

Ker verjamemo v uspeh te proticelulitne terapije, smo se odločili, da v tujini pridobljeno znanje prenašamo naprej. Tako naši izkušeni madero terapevti izvajajo tečaj madero terapije po perfect body metodi in znanje predajajo drugim terapevtom. Sledimo in uvajamo najnovejše trende na področju oblikovanja telesa in tako sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.

Maderoterapija - madero centri

Madero centri po Sloveniji

Za več informacij o maderoterapiji po perfect body metodi, salonih, ki izvajajo madero terapijo ali o organizaciji tečaja, pokličite tel. št 031 445 802 ali pišite na mail info@maderoterapija.si.