MADERO TERAPIJA – nova metoda

Najnovejši hit za odpravo celulita in preoblikovanje telesa sedaj tudi pri nas. Iskanje in testiranje različnih metod se lahko preneha, saj vam predstavljamo revolucionarno, naravno in učinkovito metodo – madero terapijo.

Kaj je madero terapija?

Madero terapija je zelo zanimiva, na prvi pogled neobičajna anticelulitna tehnika, ki se izvaja s pomočjo lesenih pripomočkov. Gre za posebno anticelulitno masažo z lesenimi valjčki, ki pomaga v borbi proti celulitu, odvečni maščobi in hkrati čisti in relaksira telo. Madero terapija izvira iz Kolumbije in glede na to, da se uporabljajo leseni pripomočki, je terapija 100 % naravna in varna za kožo.

Kako se izvaja in kakšni so rezultati madero terapije?

Na predel, ki ga želimo preoblikovati najprej nanesemo olje, nato s pomočjo lesenih pripomočkov (valčkov, lopatice in šalčke) z intenzivnim pritiskom na celulit, maščobe in mišice, začnemo izvajati posebno masažo – madero terapijo.

Bistvo madero terapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe nastane zraven estetskega vidika tudi detoksikacija in relaksacija celega telesa, zmanjšuje se obseg, poveča se prekrvavitev, metabolizem, izločajo se toksini in celulit izginja, koža pa je bolj napeta. Zraven tega madero terapija odpravlja stres, sprošča mišično napetost in izboljša videz pomarančne kože.

Kako dolgo traja tretma madero terapije?

Madero terapija traja med 30 in 60 min, odvisno od predelov, ki jih želimo preoblikovati. Prednost anticelulitne madero terapije je v tem, da se lahko izvaja vsak dan, čeprav je najbolj priporočljivo vsaki drugi dan, da se lahko toksini izločijo iz telesa. Med tretmaji je potrebno piti povečano količino vode. Priporoča se serija minimalno po 10 madero terapij, spremembe pa lahko opazite že po tretjem tretmaju.

Madero terapija se priporoča za:

  • odpravo celulita
  • odpravo toksinov iz telesa
  • preoblikovanje telesa
  • odpravo maščobe
  • zmanjšanje obsega
  • lepši tonus kože
  • oblikovanje in dvigovanje zadnjice

Madero terapija izvira iz besede madera, ki po špansko pomeni les. V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne (zdravstvene, sprostitve).

Madero terapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Pri madero terapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, odprava maščobe).