Tečaj maderoterapija

 KDO SO MADERO COACHI, KOLIKO JIH JE NA TEČAJU MADEROTERAPIJE IN KAKŠNO ZNANJE TER IZKUŠNJE IMAJO?

Naš tim sestavljamo 4 madero coachi, ki imajo različno praksno in izkušnje. Maja je ustanovila center Perfect Body, ki je že od začetka specializiran na področju oblikovanja telesa in odprave celulita in se od takrat podrobno posveča tej temi, svoje znanje vsakoletno dopolnjuje z šolanji doma in v tujini. Praktične izkušnje od aparaturne in masažne tehnike je združila v čudovit teoretičen del, ki tudi nestrokovnemu osebju jasno in nadzorno prikaže temo preoblikovanja telesa. Matej ima izkušnje z gibanjem in športno vadbo in s strankami, ki si želijo korenito spremeniti svoj način življenja in izgubiti kar nekaj kilogramov. Teja ima z masažami že mnogo let praktične izkušnje, saj obvlada in z veseljem opravlja to delo. Pri podajanju znanja pri masaži  pa se je izkazala tudi na šoli v Mariboru, kjer poučuje predmet masaža. Dražena ima praktične izkušnje z delom s strankami in obožuje maderoterapijo.

 

V ČEM SE RAZLIKUJEJO TEČAJI PRI NAS OD OSTALIH PONUDNIKOV?

Kako potekajo tečaju drugje, boš morala preveriti sama. Pri nas dobiš celoten paket znanja, izkušenj in vsega kaj potrebuješ za uspešno madero terapijo in zadovoljne stranke:

  • set 6 lesenih pripomočkov,
  • teoretično in praktično znanje maderoterapije,
  • kako sprejeti, voditi, meriti in slikati stranko,
  • vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih nabrali v zadnjih 10 letih,
  • izkušnje na področju marketinga,
  • tiskan promo material in promocijske fotografije v uporabo,
  • vpis salona na spetno stran maderoterapija.si in objave na soc. omrežjih,
  • certifikat,
  • vso podporo v prihodnje.

 

Tako pa so naše tečajnice zapisale o vtisih iz tečaja:

BARBARA KOLAR, BARBEELEEN MAKE UP & COSMETICS:

“Sam tečaj je bil TOP! Sproščeno vzdušje, veliko novega znanja, dober prikaz ter učenje. Super je bilo, ker ni bilo občutka hitenja, smo lahko vse vprašale in se prepričale o pravilnem rokovanju. Seveda smeha ni manjkalo. Pozitivno presenečena tudi za ves tiskovni in promo material, ki se ga dobi zraven.”

JULIJA TRŠAR, KOZMETIČNI SALON SIMFONIJA:

“Pozitivno sem presenečena, tečaj je bil super, odnesla sem dosti znanja in novih informacij. Vsa pohvala osebju, ki so zelo strokovni in prijazni, tako da je tečaj potekal zelo sproščeno. Vesela sem, da sem madero terapijo spoznala tudi bolj podrobno in jo bom z veseljem uporabila kot kombinacijo shujševalnih tretmajev in masaže.”

TANJA HANŽEL, KOZMETIČNI STUDIO T:

“Same pohvale za ves trud in profesionalno predavanje. Navdušena nad maderoterapijo in ekipo! ”

PETRA FILIPI, KOZMETIČNI SALON SIMFONIJA:

“Sam tečaj maderoterapije je zadovoljil pričakovanja. Tečaj je bil korektno izveden v teoretičnem kot tudi sam praktični prikaz. Glede same maderoterapije v smislu učinkovitosti pa bom lažje komentirala po izvajanju tretmajev.”

GORDANA JEZERNIK, LEPOTILNICA:

  • gradivo – 10.
  • praksa – 10. ,
  • temeljit prikaz,
  • zadovoljivi odgovori na vsa vprašanja,
  • odlična podpora.

KAJA SADAR, BARBEELEEN MAKE UP & COSMETICS:

” Odlična nadgradnja anticelulitne masaže, lažje za izvajat, viden efekt. Vedno strmim k novostim in vem, da bodo stranke dobro sprejele madero terapijo glede na to kakšne kakšne učinke so imele že z klasično anticelulitno masažo.”

MARINA KOLENDA, ŠENTILJ:

“Super tečaj, zelo zadovoljna s teorijo in praktičnim delom, prijazna in strokovna ekipa. Vse pohvale.”

MARJETKA ŠAJN, MASAŽE ZEN-HOLI:

” Tečaj je bil odlično organiziran, učitelji so bili super.”

PETRA MULEJ GRM, HARITE, NEGA IN LEPOTA OBRAZA IN TELESA:

“Zelo strokovno izveden tečaj. Podanih je bilo zelo veliko koristnih informacij. Zelo všeč mije, da imamo po opravljenem tečaju možnost da se ponovno oglasimo na naslednjem izobraževanju in dopolnimo svoje znanje.”

MARIJA BOŽNIK, IZOLA:

” Menim, da je tečaj zelo dober, saj je dobra investicija v bodoče. Glede na to, da se čedalje bolj zavzemamo za za lep videz, bo to nekoč redna masaža skoraj vsake ženske. Tečaj je bil zelo dobro izpeljan. Zelo sem zadovoljna. Pridobila sem veliko novega znanja.”

 

 

Nekaj utrinkov iz naših tečajev po Sloveniji:

 

Za več informacij o maderoterapiji, madero centrih, ali o organizaciji tečaja,  pokličite tel. št 031 445 802 ali pišite na mail info@maderoterapija.si.