MADEROTERAPIJA

PREOBLIKOVANJE TELESA, POMLAJEVANJE OBRAZA, DVIG PRSI

Maderoterapija je posebna tehnika masaže s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki za namen preoblikovanja telesa, pomlajevanja obraza in dvig prsi.

Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, dvig prsi).

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata.  Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

CELULIT IN KAKO SE GA ZNEBIMO

Celulit nastaja v najglobjem sloju kože – v hipodermisu, kjer se nahaja podkožno maščobno tkivo. Maderoterapija je uspešna metoda za odpravo celulita, saj z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa.

PERFECT BODY METODA

Naša zgodba se je začela pisati že leta 2009, ko sem zaradi želje znebiti se celulita ustanovila center Perfect Body, ki je specializiran za odpravo celulita in preoblikovanje telesa. Vsa leta sledimo oz. narekujemo trende in uvajamo novosti. Ob spremljanju novosti na področju preoblikovanja telesa v tujini, smo naleteli na zanimivost, ki jo še ni na našem tržišču na – MADEROTERAPIJO.

TEČAJI MADEROTERAPIJE

Skozi leta delovanja kot eden vodilnih centrov na področju preoblikovanja telesa smo razvili več različnih možnosti za pridobitev znanja o maderoterapiji, od kratkih delavnic za samomasažo in maderoterapijo, enodnevnih tečajev do izobraževanja za madero terapevtko.

Maderoterapija po perfectbody metodi je sistem, celota različnega znanja in tehnik, kateri je cilj doseči rezultat – popolno telo in spremeniti temeljni občutek v telesu ter posredovati znanje, da se dosežen rezultat tudi ohrani.

Ponujamo ti izobraževanje maderoterapije v živo na lokacijah po Sloveniji (Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto) ali v tujini ter online preko spletne akademije.

Nudimo 1. dnevne tečaje maderoterapije, kjer skozi teoretično in praktično znanje osvojiš osnove maderoterapije:

  • za preoblikovanje telesa
  • pomlajevanje obraza
  • dvig prsi

Naši tečaji maderoterapije so v celoti strukturirani tako, da osvojite ne samo tehnike maderoterapije, ampak tudi ostala znanja, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo in odlične rezultate.