tečaj brazilske perfec maderoterapije


Online tečaj brazilske madero po perfectbody metodi

Zaradi trenutne situacije, izvajanje tečajev v živo še ni možno in ti zato ponujamo posebno akcijo – online tečaj brazilske madero v živo + skupinski tečaj v roku pol leta (ko bo možno)

online tečaj brazilske maderoterapije

online tečaj brazilske maderoterapije

BONUS – udeležno za tebe in tvoj model na skupinskem tečaju v Mariboru v roku pol leta, 1 x

TEČAJ ONLINE MADEROTERAPIJE V ŽIVO vsebuje še:

Posnetek teoretičnega dela tečaja maderoterapije po perfectbody metodi, priročnik v pdf.
1 ura teorije v ŽIVO z madero coahinjo
Posnetek praktičnega dela tečaja maderoterapije po perfectbody metodi.
Obisk skupinskega tečaja maderoterapije v Mariboru v roku pol leta.
Podpora po tečaju maderoterapije preko maila, telefona ali videoklica.
+ ostalo v opisu

Pri brazilski madero po perfectbody metodi uporabljamo poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši in bolj perfect.

 

Vrhunski rezultati že po prvi brazilski madero po perfectbody metodi.

ZAKAJ JE BRAZILSKA MADERO BOLJ UČINKOVITA OD MADEROTERAPIJE?

 

 1. Bolj globinsko delovanje
  Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi.
 2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
  S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.
 3. Takojšen rezultat
  S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.
 4. Manjši obseg
  S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba.  Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.

 

 

ZATO IMAMO PO BRAZILSKI MADERO NAVERJETEN REZULTAT ŽE PO PRVI MADEROTERAPIJI.

 

Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:
– koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
– vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
– zmanjša se videz celulita,
– izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
– stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
– spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
– izboljša se presnova,
– pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

 

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

 

KAKO POTEKA ONLINE TEČAJ MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI?

 

Online tečaj maderoterapije v ŽIVO preko spleta, kjer ti izvajaš maderoterapijo na svojem modelu
Potrebuješ:
– model (za model poskrbi, da je v skladu z varnostnimi priporočili)
– mizo za masažo
– podloga, brisača
– set valjčkov
– olje
– razkužilo
– internet
– računalnik, tablico ali telefon – polnilec, stojalo za telefon

Ostale stvari, ki jih priporočamo so:
– voda za pitje
– tangice za 1 x uporabo
– nekaj za pisat – zapiski

 

TEORIJA:

Teorija je vnaprej posneta. Pred tečajem maderoterapije dobiš dostop do posnetka in si ga lahko pogledaš v miru, kdaj želiš. Teorija tečaja zajema vso vsebino, ki jo najdeš v opisu tečaja. Madero coachinja pa ti je na voljo ali na dan tečaja ali pred tečajem, da skupaj gresta skozi osnovo teorije in da ti odgovori na vse tvoja vprašanja. Ker pa se vprašanja ponavadi pojavljajo, ko začnemo dajati teorijo v prakso, ti je madero coachinja na vedno na voljo.

Pred tečajem maderoterapije dobiš tudi dostop do posnetka celotnega praktičnega dela tečaja maderotearpije in si ga lahko pred tečajem v živo pogledaš. Priporočamo ogled prej, saj tako največ odneseš.

 

PRAKSA V ŽIVO:

Pri online tečaju maderoterapije v ŽIVO tečaj poteka tako, da ti preko zaslona (zato priporočamo računalnik) gledaš in poslušaš madero coacha, ki ti najprej pove osnovo in nato pokaže izvajanje maderoterapije na modelu na določenem predelu.
Nato ti ponoviš vse kaj si slišala in si ogledala v živo na svojem modelu, madero coach pa tvoje delo spremlja preko svojega zaslona. Če je potrebno madero coach prikaže popravek oziroma prikaže pravilno izvajanje maderoterapije na enakem predelu.

Nato se nadaljuje učenje maderoterapije na drugem predelu,… vse dokler ne osvojimo celega telesa.

Vmes je pauza po potrebi (wc, počitek, voda).

Trajanje izvajanja prakse je cca 3-5 ur, v tem času gremo 1 x počasi skozi celo telo tako kot je opisano zgoraj in nato sama, samostojno izvedeš eno maderoterapijo celega telesa na svojem modelu, madero coach te spremlja in ti na koncu poda predloge, popravke.

Sama nato na svojem modelu vadiš maderoterapijo, madero coach ti je na voljo za vsa vprašanja preko maila, fb, telefona ali video klica neomejeno krat.

BONUS: obisk skupinskega tečaja maderoterapije v Mariboru v roku pol leta

 

TEČAJ ONLINE BRAZILSKE MADEROTERAPIJE V ŽIVO z modelom vsebuje:

Posnetek teoretičnega dela tečaja maderoterapije po perfectbody metodi, priročnik v pdf.
1 ura teorije v ŽIVO z madero coahinjo na dan tečaja ali pred tečajem.
Posnetek praktičnega dela tečaja maderoterapije po perfectbody metodi.
Izvajanje praktičnega dela tečaja maderoterapije v ŽIVO z madero coachem – prikaz na modelu, cca 3-5 ur (kako dolgo pač potrebuješ, da osvojiš pravilno izvedbo) .
Obisk skupinskega tečaja maderoterapije v Mariboru v roku pol leta.
Podpora po tečaju maderoterapije preko maila, telefona ali videoklica.

 

PROMOCIJSKA CENA: 700,00 eur

 

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi preko spleta v ŽIVO na modelu se opravlja preko aplikacije Zoom, ki je zelo enostavna za uporabo in je na voljo za telefon ali računalnik. Pred tečajem dobiš vsa navodila in skupaj z madero coachem opravita preizkus delovanja, da na dan tečaja izvaja vse prez zapletov. Bodi pozorna samo na polnilec!

 

Pogosta vprašanja:

1. Ali potrebujem valjčke – lesene pripomočke za izvajanje tečaja maderoterapije preko spleta v ŽIVO?

Ker gre za izvajanje tečaja v živo, kjer madero coach prikaže pravilno tehniko in jo ti nato ponoviš, potrebuješ valjčke, saj gre za učenje izvajanja maderoterapije v živo, na svojem modelu.

2. Ali potrebujem vaše valjčke, da lahko izvajam maderoterapijo po perfectbody metodi?

V kolikor imaš druge valjčke in bi se rada naučila maderoterapije po perfectbody, nam pred tečajem pošlješ sliko valjčkov, da lahko prilagodimo tečaj in ti razložimo, pokažemo razliko med posameznimi valjčki in kako lahko najboljše dosežeš razliko, uspešno izvedeš maderoterapijo s tem kar imaš.

3. Ali potrebujem za tečaj maderoterapije svoj model?

Za ta tip tečaja maderoterapije preko spleta v ŽIVO na modelu potrebuješ svoj model, drugače lahko izbereš drug tip tečaja za maderoterapijo preko spleta, kjer svojega modela ne potrebuješ. Ker je trenutno karantena, naj bo tvoj model oseba s katero si skupaj v karanteni (lahko je moški).

4. Ali lahko opravim tečaj preko spleta preko telefona?

Tečaj maderoterapije preko spleta v ŽIVO na modelu lahko izvedeš kar preko telefona, vendar je priporočljivo, da izvajaš na računalniku, saj boš tako lažje videla. Ker pa pred tečajem maderoterapije prejmeš posnetek vsega in si lahko vse to ogledaš, je bistveno, da tebe gleda madero coach in te sproti popravlja in usmerja.

5. Kaj če nimam aplikacije Zoom oz. jo ne znam uporabljati?

Aplikacija Zoom je na volju vsakomur, ki ima mail in jo lahko hitro namestiš na računalnik ali na telefon. Pred tečajem ti pošljemo navodila kako jo namestiš, prej tudi opravimo preizkus.

 

Več informacij na 031 445 802 ali na info@maderoterapija.si.