Kako poteka nakup preko spleta v času karantene?

Dobili smo kar nekaj vprašanj ali je še možen nakup preko spleta za pripomočke za maderoterapijo iz spletne trgovine za maderoterapijo.

 

spletna trgovina z lesenimi pripomočki

spletna trgovina z lesenimi pripomočki

 

Tukaj je vsa razlaga in priporočila v času karantene:

 

  • Ali lahko naročim izdelke za maderoterapijo preko spleta?
    Spletna trgovina za pripomočke za maderoterapijo https://shop.maderoterapija.si/sl_SI/  je normalno odprta, 24/7 in sprejema tvoja naročila vsak dan.
  • Kako skrbimo za varnost izdelkov, paketa?
    Vsak izdelek, vsak paket skrbno pripravi Matej, ki skrbi za varnost tako, da pakira v rokavicah in maski. Madero team je že pred odredbo skbel za varnost in 12.3. odpovedal vse tečaje in poskrbel za karanteno.
odpoved tečajev maderoterapije

odpoved tečajev maderoterapije

 

  • Skrb za varnost dostavljalcev
    Zaradi skrbi za varnost dostavljalcev, ne omogočamo več plačila po povzetju ampak samo po predračunu, na trr, s karticami (preko paypal sistema) ali preko paypala.
    Pripravljene pakete prevzame dostavna služba zunaj, prak tako prosi tebe za prevzem brez kontakta. Zato potrebujemo tvojo kontaktno številko, saj te dostavna služba obvesti kdaj in kako lahko izvedeš prevzem paketa.
  • BREZPLAČNI VIDEO TEČAJ – v času karantene ti ponujamo brezplačen video tečaj anticelulitne samomasaže in maderoterapije za domačo uporabo, kjer ti prikažemo masažo tudi brez lesenih pripomočkov, tako da ne rabiš opraviti nobenega nakupa in se lahko tačas varno masiraš v udobju svojega doma.

 

Kje lahko kupiš pripomočke za maderoterapijo: https://shop.maderoterapija.si/sl_SI/

 

Še imaš kakšen nasvet kako bi lahko poskrbeli za varnost in vseeno tebi omogočili izpolnitev želj? Piši nam na info@maderoterapija.si ali nas pokliči na 031 445 802.

 

Bodi dobro, bodi perfect,

 

Maja Mrevlje, perfectbody ekspert